1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞLIK BAKANINDA YENİ YIL ZİYARETİ
SAĞLIK BAKANINDA YENİ YIL ZİYARETİ

SAĞLIK BAKANINDA YENİ YIL ZİYARETİ

SAĞLIK BAKANINDA YENİ YIL ZİYARETİ

A+A-

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, hastanelere yeni yıl ziyaretleri çerçevesinde bugün Girne Doktor Akçiçek Hastanesi ve Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, bu çerçevede ilk olarak Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’ni ziyaret ederek; doktor, sağlık personeli, çalışanlar ve hastaların yeni yılını kutladı, hediye verdi.

Burada bir açıklama yapan Gülle, ziyaretleri sırasında sağlık alanında yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları da değerlendirme imkanı bulduklarını anlattı.

Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’nde, personel arası dayanışma ve hasta memnuniyetinin çok yüksek olduğunu belirten Gülle, hastanenin ciddi bir gelişim içinde olduğunu anlattı.

Hastanede, inşası devam eden diyaliz merkezi ve acil servisin çok yakında hizmete gireceğini ifade eden Gülle, 2 Ocak’tan itibaren de randevulu muayene sistemine geçileceğini kaydetti.

Bakanlık olarak, sağlık sektörünü yeniden yapılandırarak daha etkili hizmet verilmesini hedeflediklerini kaydeden Gülle, yeni yılda bu konuda önemli adımlar atılmasını temenni etti.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, daha sonra Cengiz Topel Hastanesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, doktor, sağlık personeli ve hastaların yeni yılını kutladı.

Gülle, 2014 yılında başlatılan işlerin devamlılığının sağlanacağını ve yeniden yapılandırma adına çalışmalar yapılacağını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.