1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN YARALILAR HAKKINDA AÇIKLAMA
SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN YARALILAR HAKKINDA AÇIKLAMA

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN YARALILAR HAKKINDA AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı’ndan yaralılar hakkında açıklama

A+A-

Sağlık Bakanlığı bu sabah meydana gelen trafik kazasında yaralanan hastaların son durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı açıklamasında;
“Girne-Değirmenlik Dağyolu’nda bu sabah meydana gelen trafik kazasında yararlanan hastalarımız ile ilgili olarak doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız, hastalar ile ilgili olarak gereken özverili çalışmalarını sürdürmektedir.

Hastalarımızın durumlarında herhangi bir gerileme bulunmamaktadır.
Doğukan Hüryaşar dışındaki hastalarımızın durumları stabildir.

Türk Maarif Koleji öğrencisi Doğukan Hüryaşar ile yoğun bakımda müşahede altında tutulan Ferah Mutluel’in kritik süreci devam ederken, hastamız Doğukan Hüryaşar ile ilgili yeni gelişme mevcuttur.

-İç organ yaralanması nedeniyle ameliyat edilen Türk Maarif Koleji öğrencisi Doğukan Hüryaşar (E-15) 16.00 itibari ile çekilen tomografi sonucu kritik durumu devam etmekteydi. Saat 21.00 itibarı ile çekilen yeni tomografi sonucunda ise kanamada bir artış olmadığı görülmüştür. Doktorlarımızın tetkik ve kontrolleri devam etmektedir.

-Minibüs şoförünün eşi Ferah Mutluel’in (K-53) iç organ yaralanması nedeniyle ameliyat edilmişti. Yapılan ameliyattan sonra şu ana kadar durumu stabil.

– Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi Havva Kaymakamtorunları (K-17) da yoğun bakımda ancak bilinci açık ve komutlara yanıt veriyor. Çekilen tomografi sonucu beyinde tespit edilen küçük kanama odağında büyüme yoktur. Durumu stabil. 48 saat içinde yoğun bakımdan servise çıkarılması planlanıyor.

– 20 Temmuz Fen Lisesi öğrencileri Sude Dermay (K-16) belde tespit edilen kırıkları var. Yarın sabah ameliyata alınması planlanıyor.

– Sedat Semavi Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Abdullah Korkmaz (E-18) Plastik Cerrahi Servisi’nde, durumu iyiye doğru gitmektedir.

– Senem Töre (K-16) Beyin Cerrahi Servisi’nde, durumu iyiye doğru gitmektedir.

– Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi Kamil Meşeli (E-17) ortopedi servisinde tedavi altında. Durumu iyiye doğru gitmektedir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.