1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞLIK DURUMU...
SAĞLIK DURUMU...

SAĞLIK DURUMU...

Kritik...

A+A-

 

Arslan Mengüç’ün sağlık durumu ciddiyetini koruyor 

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi günü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan gazeteci-yazar Arslan Mengüç’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Beyin kanaması nedeniyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlt Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Mengüç önceki gün ailesinin isteği üzerine Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen, Ada TV’ne yaptığı açıklamada, gazeteci-yazar Arslan Mengüç’ün hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

YDÜ Hastanesi’ne getirildiğinde Mengüç’ün şuurunun kapalı olduğuna işaret eden Sevim Erkmen şöyle dedi:

“Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden YDÜ Hastanesi’ne getirildiğinde şuuru kapıldıydı. Solunum cihazına da bağlıydı. Doktorlarımız tarafından gerekli tetkikler yapıldı. Yapılan tetkiklerde beynin sol tarafında tıkanma ve kanama tespit edildi. Buna bağlı olarak sağ tarafında felç olayı mevcut. Sol tarafında ağrılı uyarılara hafif bir cevap veriyor. Ancak uyutulduğu için tam kesin bir şey söylenemez. Durumu ciddiyetini koruyor. Gerekli tedavileri yapılıyor ve izleniyor. Umarız iyi bir netice alınır. Fakat şu anda hayati tehlikesi devam ediyor.”

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.