1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞLIK SKANDALINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ!
SAĞLIK SKANDALINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ!

SAĞLIK SKANDALINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ!

''Aşı yok'' rezaleti

A+A-

Aşı olacakları gerekçesi ile İskele Sağlık Ocağı'na düzenli olarak çağrılan ortaokul ve lise öğrencilerine "aşı yok" denildi.

Ülkede uzun süredir devam eden sağlık skandallarına bir yenisi daha eklendi. Aşı olacakları gerekçesi ile İskele Sağlık Ocağı'na düzenli olarak çağrılan ortaokul ve lise öğrencilerine "aşı yok" denildi.

Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu öğrencileri, kilometrelerce uzaktan randevu ile İskele'ye çağrıldı, ardından da "aşı yok" gerekçesi ile geri gönderildi.

Derslerinden olan, üzerine de kilometrelerce yol gelen öğrencilere, "gidin aşı gelince sizi tekrar çağıracağız" mesajı iletildi.

Okul yönetimi ise gelişmelerden rahatsız. Geçmişte, "okullara gidilerek, aşı yapıldığını" ve devletin gezici araçları ile bu sorunu çözdüğünü hatırlatan Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dursun Çebi, "Çağırdılar, gittik. Biz kendi talebimizle gittik. Dipkarpaz'dan İskele'ye gitmek az iş mi? Maskaralık mı yapıyoruz, ne yapıyoruz?" dedi.

Çebi; vakit kaybetmeden, ilgili aşının bir an önce temin edilmesini ve çocukları, öğretmenleri yollara dökmek yerine, gezici araçlarla Dipkarpaz'a gidilerek çocukların daha fala mağdur edilmemesini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.