1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. SAĞLIK’TA 2020 HEDEFİYLE YAPILMASI GEREKENLER
SAĞLIK’TA 2020 HEDEFİYLE YAPILMASI GEREKENLER

SAĞLIK’TA 2020 HEDEFİYLE YAPILMASI GEREKENLER

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Ofisi’nin bu yıl İzmir Çeşme’de gerçekleştirdiği “63. Bölge Komitesi” toplantısına katılan Gülle faydalı görüşmeler yaptığını açıkladı.

A+A-

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Ofisi’nin bu yıl İzmir Çeşme’de gerçekleştirdiği “63. Bölge Komitesi” toplantısına katılan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye Cumhuriyeti (TC) Sağlık Bakanlığı ve diğer ülke yetkilileriyle faydalı görüşmeler yaptığını açıkladı.

SAĞLIK’TA 2020 HEDEFİYLE YAPILMASI GEREKENLER

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre toplantıda, Dünya Sağlık Örgütü’nün sağlıkta 2020 hedefiyle, ortaya koyduğu yapılması gerekenler ve öngörüler ele alındı.

TC SAĞLIK BAKANLIĞIYLA GÖRÜŞÜLDÜ

TC Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle de görüşen Bakan Gülle, iki ülke arasında yürürlükteki protokoller hakkında geniş bilgi alışverişinde bulundu. 

“İYİ İLİŞKİLER ARTARAK SÜRECEK”

Türkiye ve KKTC Sağlık Bakanlıklarının bundan sonraya dair ilişkilerinin, nasıl daha iyi bir düzeye çıkartılacağının da görüşüldüğü toplantıda, her iki bakanlık arasındaki iyi ilişkilerin artarak sürdürülmesi konusunda mutabakata varıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.