1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SAĞLIKTA DAHA KALİTELİ HİZMETİN YAYGINLAŞTIRILMASI ANA HEDEFİMİZDİR”
“SAĞLIKTA DAHA KALİTELİ HİZMETİN YAYGINLAŞTIRILMASI ANA HEDEFİMİZDİR”

“SAĞLIKTA DAHA KALİTELİ HİZMETİN YAYGINLAŞTIRILMASI ANA HEDEFİMİZDİR”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, “14 Mart Tıp Haftası” nedeniyle yayınladığı mesajda sağlık çalışanlarının Tıp Bayram’ını kutladı.

A+A-

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, “14 Mart Tıp Haftası” nedeniyle yayınladığı mesajda sağlık çalışanlarının Tıp Bayram’ını kutladı.

Başbakan Yorgancıoğlu yayınladığı mesajda, “Dünyanın en özverili mesleklerinden birini ifa eden, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlarım” dedi.

İnsan sağlığı ve insan hayatının, herkes için en vazgeçilmez ve en önemli konulardan birisi olduğunu dile getiren Yorgancıoğlu, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmanın, sağlık sorunlarını en iyi ve en doğru yöntemlerle tedavi etmenin en ciddi görevlerden olduğunu ve büyük fedakârlıklar gerektirdiğini belirtti.

“Tüm demokratik ve sosyal devletlerde olduğu gibi, toplumumuzdaki her bireyin eşit koşullarda sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlamak, sağlığın korunması ve daha kaliteli hizmetin yaygınlaştırılması adına gerekli girişimlerin hayata geçmesi en öncelikli hedeflerimizdendir” diyen Yorgancıoğlu şöyle devam etti:

“Bu bağlamda, halkımıza en iyi sağlık hizmetlerini ulaştırmaya, devlet hastanelerimizdeki teknik donanım eksikliklerinin giderilmesine ve bu konuda gerekli yasal düzenlemeler yapmaya yönelik önemli çalışmalar başlatılmıştır. Bu doğrultudaki girişimlerimiz süratle hayata geçmektedir.”

Sağlık sektörüne hizmet veren tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Yorgancıoğlu, hastaların en kısa sürede başarılı hekimlerin elinden şifa bulması temennisini dile getirdi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.