1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Şahan Gökbakar'a büyük şok!
Şahan Gökbakar'a büyük şok!

Şahan Gökbakar'a büyük şok!

Şahan Gökbakar'a büyük şok!

A+A-

 

'Recep İvedik' risiyle izleyici rekoru kıran Şahan Gökbakar, izinsiz markasını kullanan bir kişiye ve filmini yayınlayan bir şirkete dava açtı.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ndeki davaya göre; Gökbakar 'Recep İvedik' markasını 2009'da tescil ettirdi. Turuncu renk, ince çizgili, yakası açık gömlek, birleşmiş kaşlar, sakal ve pantolon karakteriyle 'Recep İvedik' markasının hak sahibi olduğunu belirten Gökbakar, kendisinden izin almadan internet üzerinden oyuncağını satan davalı Üzeyir Çelik'ten şimdilik 3 bin 500 liranın tahsilini istedi.

Dilekçede "Piyasadaki bu oyuncağın toplatılmasını ve 'Recep İvedik' markasına tecavüzün tespitini, durdurulmasını, ortadan kaldırılmasını ve ihlal tazminatı olarak şimdilik 3 bin 500 liranın davalıdan tahsilini talep ediyoruz" dendi. Gökbakar'ın şirketi Çamaşırhane Film Yapım AŞ ise 'Recep İvedik 4' filmini 6 kez yayınlayan Alyanak Yayıncılık Ticaret Sanayi ve Pazarlama AŞ'nin işlettiği Doğu Tv'den şimdilik izinsiz yayın nedeniyle 3 bin liranın tahsilini talep etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.