1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SAHİBİNE 100 MİLYON DOLAR KAZANDIRDI!
SAHİBİNE 100 MİLYON DOLAR KAZANDIRDI!

SAHİBİNE 100 MİLYON DOLAR KAZANDIRDI!

Geliri Hollywood ünlülerinide geçti...

A+A-

Gerçek adı 'Tartar Sos' (Tardar Sauce) olan ancak huysuz yüz ifadesiyle 'Grumpy Cat' olarak tanınan dişi kedi, internette ün kazandığı iki yıl içinde sahibine yaklaşık 100 milyon dolar kazandırdı.

Reklam kampanyaları, internet dizileri, en çok satan kitaplar, filmler ve dahası... Eylül 2012'de fotoğrafının internete yüklenmesiyle ünlenen Grumpy Cat, sahibi Tahatha Bundesen'e şimdiye kadar 99,5 milyon dolar kazandırdı. Kedisinin ilerleyişinin "önlenemez" olduğunu söyleyen Bundesen, "Sosyal medyada ünlendiği ilk günlerde, garson olarak çalıştığım işyerinden ayrılmak zorunda kaldım. O günden bu yana telefonum hiç susmadı" diyor.

Grumpy'nin iki yılda kazandığı para, Hollywood ünlülerinin veya yıllık geliri yaklaşık 42 milyon dolar olarak gösterilen Christiano Ronaldo gibi dünyaca ünlü futbolcuların gelirini çoktan geçmiş durumda.

Grumpy'yi diğer kedilerden farklı yapan ise Bundesen'in ifadesiyle 'cüce kedi' olarak doğmuş olması ve cüceliğinin ona huysuz bir yüz ifadesi vermesi. Grumpy'nin Facebook'taki resmi sayfasının 1 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.