1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAHİLDE CESET BULUNDU
SAHİLDE CESET BULUNDU

SAHİLDE CESET BULUNDU

Yedikonuk sahilinde inanılmaz olay!

A+A-

Yedikonuk-Büyükkonuk arası kuzey sahil şeridinde bulunan ve Yudi bölgesi olarak bilinen bölgede dün bir erkek cesedi bulundu. Çürümeye yüz tutmuş cesedin kime ait olduğu belirlenemedi.

Tahta toplamaya giden bir vatandaş tarafından saat 13:30 sıralarında bulunan cesedin, 40-50 yaşları arasında bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

Çürümeye yüz tutan cesedin tanınmaz halde olduğu bildirildi. Cesedin denizden sahile vurduğu tahmin ediliyor. Bir ayağında lastik çizme bulunması, ölü bulunan kişinin balıkçı olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı. 

Yenierenköy Sağlık Merkezi’nden Doktor Jülide Özkoraltay, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

İskele Polis Müdür Yardımcısı Mustafa Ceylanlı, İskele Adli Şube Amiri Hüseyin Özdoğdu, Ziyamet Bölge Karakolu Müdürü Erkan Erözlü, Ziyamet Polis Karakolu Amiri Ceyhan Paşa, cesedin bulunduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Cesedin, ulaşılması güç bir noktada olması nedeniyle yetkililer zor anlar yaşadı. Cesedin çürümeye yüz tutması nedeniyle etrafa kötü koku yayması da yetkililere zor anlar yaşattı.

Yeşilköy’de bulunan İskele İtfaiyesi’nden ve Ziyamet Polis Karakolu memurlarının tedarik ettiği oksijen tüpleri ile görev yapıldı. Oksijen tüplü görevliler, naaşı ceset torbasına koyarak yaklaşık 400 metre aşağıdan, kayaların arasından güçlükle yukarıya çıkardı. Polisin kimlik tespiti ve olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.