1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAHİLLER GİTTİ, SIRA PİKNİK ALANINA GELDİ!
SAHİLLER GİTTİ, SIRA PİKNİK ALANINA GELDİ!

SAHİLLER GİTTİ, SIRA PİKNİK ALANINA GELDİ!

Sahiller gitti, sıra piknik alanına geldi!

A+A-

 

Girne Boğaz Piknik Alanın seçim yasaklarından önce kiralanması ve halkın piknik alanına giriş ücreti adı altında yasal olarak soyulması tepkilerin giderek artmasına da neden oluyor.

Girne Boğaz Piknik Alanı yıllık 2 bin dolar karşılığında 5 yıllığına özel bir şahsa kiralandıktan sonra piknik alanına girişin yanısıra tuvalete girişin bile paralı olması tepkilerin giderek büyümesine de neden oluyor.

Amacın vatandaşa daha iyi hizmet vermek olduğunu söyleyerek, Boğaz Piknik Alanı’na girişin ücretli yapılması sonrasında vatandaşa sunulan hizmetin boyutunda değişiklik olmadığına da vurgu yapılıyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, hükumete çağrı yaparak bu duruma son verilmesini istiyor. Tuvalete girişin bile 2 TL olduğunu belirten ve bu duruma tepki gösteren vatandaşlar bunun yasal bir ‘Soygun’ olduğunu ifade ediyor.

İhaleye çıkılmadan Orman Dairesi tarafından ihalesiz olarak kiralanan Girne Boğaz Piknik Alanı için vatandaşlar tepkilerini sürdürmeye devam ederken, kesilen makbuzda Sedat Simavi Lisesi'nden yer ücreti olarak 25 TL alınmasına büyük tepki göstertti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.