1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞAHİN, YAPTIĞI ESPİRİ İLE BAŞBAKAN VE KONUKLARI GÜLDÜRDÜ
ŞAHİN, YAPTIĞI ESPİRİ İLE BAŞBAKAN VE KONUKLARI GÜLDÜRDÜ

ŞAHİN, YAPTIĞI ESPİRİ İLE BAŞBAKAN VE KONUKLARI GÜLDÜRDÜ

Başbakan’ı ve konukları güldürdü...

A+A-

 

YORGANCIOĞLU: “FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ‘TÜRKİYE’DE SPOR’ DENİLDİĞİNDE AKLA GELEN İLK İSİMLERDEN BİRİ...”

ŞAHİN: “KIBRISLI SPORCULAR KULÜBÜN ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARISINA KATKI SAĞLIYOR... FENERBAHÇE OLARAK KIBRIS’LA FARKLI BİR BAĞIMIZ VAR...”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Fenerbahçe’nin 19. şampiyonluğu nedeniyle KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi olarak Kıbrıs’a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerini kabul etti.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban ile dernek yetkililerinin de hazır bulunduğu kabulde ilk sözü Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin aldı.

FUTBOLDA 19’UNCU ŞAMPİYONLUK

Turhan Şahin, Fenerbahçe’nin futbolda 19’uncu kez şampiyonluk kazandığını ve kulübün diğer alanlarda da birçok şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlamak için KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi olarak adaya geldiklerini belirten Şahin, adadaki temasları hakkında bilgi verdi.

EĞİTİM ALANINDA KIBRIS’TA NELER YAPILABİLİR

Turhan Şahin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türkiye’nin en önde gelen sivil toplum örgütleri arasında yer aldığını da vurgulayarak, temasları çerçevesinde Kıbrıs’ta eğitim alanında neler yapabileceklerini de ele aldıklarını kaydetti.

Şahin, kulübün 9 amatör ve olimpik branşta 80’in üzerinde kategoride sportif faaliyet yürüttüğünün de bilgisini vererek, Kıbrıslı sporcuların kulübün ulusal ve uluslararası başarılarına katkısına dikkat çekti. Şahin “Fenerbahçe olarak Kıbrıs’la farklı bir bağımız var” dedi.

YORGANCIOĞLU: “FENERBAHÇE, ‘TÜRKİYE’DE SPOR’ DENİLDİĞİNDE AKLA GELEN İLK İSİMLERDEN...”

Kabulde konuşan Başbakan Yorgancıoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “Türkiye’de spor” denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olduğunu belirterek, kulübün, sivil toplum örgütü olarak yürüttüğü faaliyetleri de takdirlerle karşıladıklarını söyledi.

Eğitimin Kıbrıs’ta önemli bir unsur olduğunu kaydeden Yorgancıoğlu, ülkedeki üniversite sayısının giderek arttığını söyledi. Yorgancıoğlu, eğitimde Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu’nun (YÖDAK) söz sahibi olduğunu anımsattı.

Yorgancıoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eğitim konusu için YÖDAK’a müracaat etmesi halinde gerekli değerlendirmelerin yapılabileceğini söyledi.

Özkan Yorgancıoğlu, hükümet olarak kendilerine düşen görevler olursa bunları da yerine getirmeye çalışacaklarını kaydetti.

BAŞBAKAN’A FENERBAHÇE FORMASI

Kabul sonunda gün anısına hediye teatisi yapıldı.Başbakan Yorgancıoğlu’na, şampiyon olan Fenerbahçe futbolcularının imzasını taşıyan forma hediye edildi.

Turhan Şahin, Başbakan Yorgancıoğlu’na, arkasında ismi olan Fenerbahçe formasını takdim ederken “Hangi takımın sempatizanı olduğunuzu bilmiyorum ama şu anda Fenerbahçeli oldunuz” demesi Başbakan’ı ve konukları güldürdü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.