1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAHTE DOLARLA İÇKİ ALMAYA ÇALIŞTI
SAHTE DOLARLA İÇKİ ALMAYA ÇALIŞTI

SAHTE DOLARLA İÇKİ ALMAYA ÇALIŞTI

Sahte dolarla içki almaya çalıştı

A+A-

Ülkeden çıkış yapmak isterken Ercan Havalimanı’nda alışveriş yaparak tedavüle sahte dolarları süren Osman Küçüker, aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR  

Ercan Havaalanından çıkış yapmak için uçak saatini beklerken, Duty-Free dükkânlarından alış veriş yaptıktan sonra ödeme için kasaya sahte ABD doları vermesi üzerine tespit edilen zanlı Osman Küçüker, soruşturmanın tamamlanması ile dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının davası görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mehmet Kanteper, zanlı Osman Küçüker’in 11 Nisan tarihinde, saat14.30 sıralarında, Ercan Havaalanında yolcu olarak bulunduğu sırada havaalanı içerisinde tutuklandığını anlattı.

Polis, zanlının Âdem Kaner Duty-Free isimli iş yeri içerisinde yapmış olduğu alışverişe karşılık tasarrufunda bulunan ve sahte olduğunu bildiği 2 adet 50 ABD Dolarını görevli personele vermek suretiyle tedavüle sürdüğünü söyledi.

Kanteper, kasa görevlisinin paranın sahte olduğunu anlaması üzerine görevli polis memuruna durumu aktardığı ve olayın akabinde tespit edilen zanlının tutuklandığını mahkemeye aktardı.

Polis memuru Mehmet Kanteper,  tutuklanan zanlının üzerinde yapılan aramada 3 adet daha sahte 50 ABD Doları nakit para bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

Zanlının verdiği ifadede paraların sahte olmadığını öne sürdüğünü kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.