1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAHTE TAKSİ BELGESİ İLE LARA FABİAN’I TAŞIDI
SAHTE TAKSİ BELGESİ İLE LARA FABİAN’I TAŞIDI

SAHTE TAKSİ BELGESİ İLE LARA FABİAN’I TAŞIDI

Sahte taksi belgesi ile Lara Fabian’ı taşıdı

A+A-

Sahte taksi belgesi ile dünyaca ünlü sanatçı Lara Fabian’ı taşıyan şoför Kubilay Antaş, Kıbrıs’ta bazı işleri başarmanın ‘kolay olduğunu’ herkese kanıtlamış oldu

Diyalog - Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’daki festivalde sahne alan dünyaca ünlü sanatçı Lara Fabian’ı konsere götürdüğü esnada durdurulan ve evrakları kontrol edilen TMR 546 plakalı ticari aracın, yapılan incelemeler sonucunda 2 yıldır T izinsiz trafiğe çıktığı belirlendi.

Akıllara durgunluk veren olay, İskele Polis Müdürlüğü’ne Trafik Şubesi’ndeki bir memurun dikkati üzerine ortaya çıktı.

Elde edilen bilgilere göre, Lara Fabian’ı konser alanına götüren Kubilay Antaş isimli sürücünün yönetimindeki TMR 546 plakalı ticari taksi İskele yolunda durduruldu.

İskele Trafik Şubesi, sürücü Antaş’tan evrakları istedi. Zanlı Antaş, işletme iznini gösterdi. Evrakları kontrol eden polis, izindeki imzanın şimdiki değil 2 yıl emekli olan izin  kurulu başkanına ait olduğunu fark etti.

Trafik Şubesi yetkilileri hemen inceleme başlatıp konu aracın 2 yıldır T izinsiz şekilde ve sahte evraklar ile kullanıldığını belirledi. Trafik ekiplerinin durumu Adli Şube’ye bildir mesi üzerine sürücü Kubilay Antaş gözaltına alındı.

Zanlı Kubilay Antaş dün İskele Kaza Mahkemesi’nde Yargıç huzuruna çıkarıldı.

İzni veren Bulgar çıktı…

Mahkemeye mesleeyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Osman Gökalp, 9 Temmuz 2015 tarihinde İskele’de bir polis ekibince yapılan trafik kontolleri sırasında zanlı yönetimindeki TMR 546 plakalı aracın durdurulduğunu ve zanlının araç evrakları ile T izni fotokobisini polise ibraz ettiğini söyledi. Yapılan soruşturma neticesinde konu aracın T izninin olmadığı ve zanlının 2013 yılında Girne’de Bulgaristan uyruklu bir kişiye 2 bin TL vererek T izni çıkarttığını tespit edildiğini söyledi.

Tahkikatın yeni başladığına dikkat çeken Gökalp, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Cenkay İnan zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.