1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ
SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Gazimağusa'da, M.K (E-29) kimlikli kişi, bir iş yerine giderek orada bulunan iş yeri sahibine sahtekarlık ve dolandırmak kastı ile kendisini Gümrük Dairesinde çalışan biri olarak tanıtıp sahtekarlıkla para temin etti.

A+A-

SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Gazimağusa'da, M.K (E-29) kimlikli kişi, bir iş yerine giderek orada bulunan iş yeri sahibine sahtekarlık ve dolandırmak kastı ile kendisini Gümrük Dairesinde çalışan biri olarak tanıtıp sahtekarlıkla para temin etti.

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün, söz konusu iş yeri adına gümrüğe gelen kolinin çıkışını yaparak karşılığı olan 127 TL ödeme yaptığını, babasının bir hastanede tedavi gördüğünü taburcu olması için 100 TL'ye ihtiyacı olduğunu söyleyip yalan beyanlarda bulunan zanlı, toplam 227 TL nakit parayı sahtekarlıkla aldı. Zanlı polis tarafından aranıyor.

HIRSIZLIK VE  YETKİLİ MAKAMDAN İZİNSİZ ESKİ MADEN TACİRLİĞİ YAPMAK

Haziran ayı içerisinde, Akova köyünde, K.T (E-50) kimlikli kişi, bir şahsa ait ikametgahın avlusu içerisinde bulunan hurda demir parçalarını satın aldığı esnada, yine avlu içerisinde bulunan bisikleti çaldı.
Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturmada adı edilenin yetkili makamdan izinsiz eski maden tacirliği de yaptığı tespit edildi. Zanlı tutuklanmış olup, çalınan bisiklet ise ikametgahında bulunarak emare olarak alındı.

FUHUŞA TEŞVİK VE FUHUŞ YOLUYLA KAZANÇ TEMİN ETMEK 

Gazimağusa'da faaliyet gösteren “Melekler, Venüs ve Casablanca” isimli gece kulüplerinde dün gece polis tarafından yapılan kontrolde,  para karşılığında fuhuş yapmak konusunda anlaşarak, fuhuşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç temin etmek suçlarından toplam 15 kişi tutuklandı.

YANGIN

Lefkoşa’da dün sabah İmren Perde isimli iş yerinde çıkan yangının muhtemelen açık unutulan gaz ocağından kaynaklandığı tahmin ediliyor.
İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu iş yerinin 80 metrekare ebatındaki showroom bölümü, ambar kısmı ve içerisinde bulunan muhtelif miktardaki perde, havlu, halı ve cehiz eşyalarının bir kısmı tamamen, bir kısmı kısmen yandı.

Tepebaşı’nda ise, bir hali arazi içerisinde elektrik direğinden atılan kıvılcım sonucu yangın çıktı. Yangın  itfaiye ve orman dairesi ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu yaklaşık 6 dönümlük alan içindeki kuru otlar ve yaklaşık 100 adet çam ağacı tamamen ve kısmen yanarak zarar gördü.

Polis olaylarla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.