1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞAKA GİBİ
ŞAKA GİBİ

ŞAKA GİBİ

Migren teşhisiyle hastaneye yattıktan sonra, 43 yaşında hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Zalihe Çavuşoğlu gözyaşları arasında toprağa verildi

A+A-

Melin DOBRAN
Cumhuriyet Meclisi çalışanlarından olan ve önceki gün hayatını kaybeden 43 yaşındaki Zalihe Çavuşoğlu, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Çevresinde sevilen bir sima olan Çavuşoğlu’nun zamansız vedası, herkesi şok etti.

İddialara göre Çavuşoğlu, baş ağrısı şikâyeti ile hastaneye başvurmuş ve kendisine migren teşhisi konmuştu. Ağrıları geçmeyen Çavuşoğlu’na Tomografi çekilmiş ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılmıştı. Çavuşoğlu anjiyo olduktan sonra beyin ameliyatına alındı. Yakınlarının umutla eski sağlığına kavuşmasını beklediği Çavuşoğlu’ndan önceki gün üzücü haber geldi.

Acı haber duyanlar yıkıldı…
Çavuşoğlu’nun acı haberini duyan birçok yakını önceki gün sosyal medyadaki paylaşım sitesinden üzüntülerini dile getirdi. Çavuşoğlu’nun yakın aile dostu Ahmet Ersöz de kişisel facebook hesabında üzüntüsünü dile getirmiş, yaşanan süreci paylaşmıştı.   

Gözyaşları sel oldu
Güzelyurt’ta yaşayan, evli ve 2 çocuk annesi olan Çavuşoğlu, Emekli Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler'in kardeşi, Vakıflar İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ali Çavuşoğlu'nun eşiydi.


Çavuşoğlu’nun cenaze törenine çok sayıda seveninin yanı sıra, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, polis teşkilatı personeli, birçok bakan ve milletvekili de katıldı. Çavuşoğlu’nun cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.