1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞAKA GİBİ BİR OLAY!
ŞAKA GİBİ BİR OLAY!

ŞAKA GİBİ BİR OLAY!

8 yaşındaki bir öğrenciye... Şanlıurfa'dan KKTC'ye gelen iki kişi... İlkokul öğrencileri okul gezisine gidince olan oldu...

A+A-

Hamitköy'de Dr. Fazıl Küçük İlkokulu Öğretmenleri ve öğrencilerine, dün gerçekleştirdikleri okul gezisi zehir oldu.

KKTC'ye Şanlıurfa'dan turist olarak gelen iki kişi tarafından darp edilen okul müdürü ve 8 yaşındaki bir öğrenci hastaneye giderek darp raporu aldı.

Mehmet Emin Üzümcü ve Selim Çıtrık isimli iki zanlı ise polis tarafından gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

OLAY NASIL OLDU

Dr. Fazıl Küçük İlkokulu müdürü Kadir Okyar, tarihi ve kültürel zenginlikleri göstermek ve ayrıca piknik yapmak için dün öğrencilerini Gazimağusa'ya götürdüklerini kaydetti.

Piknik yapmak için Bedis Piknik Alanı'nı seçtiklerini anlatan Okyar, öğrencilerle piknik yapmaya başladıklarını, o sirada iki kadın ve iki erkek şahsın bir grup öğrencinin oturduğu masaya gelerek kovduğunu söyledi.

Okyar şöyle devam etti;

'Olaya müdahale etmek için bu sahısların yanına gittim. Bir anda erkek şahıslardan biri üzerime saldırdı ve yumruk atmaya çalıştı. Diğer erkek şahıs ise eline aldığı şişleri bana ve diğer öğretmen arkadaşlara salladı.  Ne olduğunu anlamadık, daha sonra yine erkek şahıslardan biri yerden aldığı büyük kaya parçasını üzerime doğru fırlattı.

Yere düşen kaya parçasından, kopan bir parça öğrencimizin ayağını yaraladı.'

Diğer öğretmenler arkadaşlarından birinin polisi aradığını ve polisin olay yerine kısa bir süre sonra geldiğini belirtti.

Yaşananların çok kötü olduğuna değinen Kadir Okyar, öğrencilerin önünde yaşanan bu olayın çok üzücü olduğunu söyledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.