1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SALAMİS YANGININDA ZARAR ÇOK BÜYÜK!
SALAMİS YANGININDA ZARAR ÇOK BÜYÜK!

SALAMİS YANGININDA ZARAR ÇOK BÜYÜK!

2 yeğen tutuklandı!

A+A-

Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’ya bağlı Yeni Boğaziçi’nde bulunan Salamis Otel’in düğün salonunun çatısında meydana gelen ve büyük maddi hasara neden olan yangına sebebiyet verdikleri iddiasıyla, Ayhan Baskın ile Özkan Baskın isimli yeğenler, tutuklanarak Gazimağusa’da nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, zanlıların, 23 Nisan 2016 tarihinde, saat 10.00 sıralarında, Salamis Otel’de, Taner Yolcu Ltd adına bir bina inşaatının çatısında kaynak yaptıkları sırada, ihmalleri sonucu kaynak makinesinden çıkan kıvılcımlar sonucu yangına sebebiyet verdiklerini söyledi.

Hasar tespiti yapılıyor

Yangın sonucunda, ilgili inşaatın çatısı, mutfak ve restoran kısımlarının tamamen yandığını belirten Bilginaylar, otelde meydana gelen maddi hasarın oldukça yüksek boyutta olduğunu ancak, hasar miktarının henüz netleşmediğini ifade etti.  

Mesele ile ilgili alınacak tanık ifadelerinin bulunduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü aktaran Bilginaylar, mahkemeden zanlılar alayhinde soruşturma maksatlı tutukluluk talep etti. Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine, Nöbetçi Yargıç Umut İnan, soruşturmanın selameti açısından, zanlıların 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.