1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Salatalıklı Fantezi İtirafı...
Salatalıklı Fantezi İtirafı...

Salatalıklı Fantezi İtirafı...

cinsel ilişki bitince...

A+A-

Şov programına konuk olan kadın günde 10 kez cinsel ilişki yaşadığını, farklılık olsun diye salatalık dahi kullandığını itiraf edince program sunucusu şoka uğradı.

İngiltere'de hafta içi her sabah yayınlanan Jeremy Kyle isimli programda bir konuğun cinsel hayatına dair yaptığı itiraf program sunucusunu dumur ederken, stüdyoda bulunan konukları kahkahalara boğdu. Sarah Jane isimli konuk kadın günde 10 kez cinsel ilişki yaşamaktan keyif aldığını, hatta cinsel deneyimlerinde salatalık kullanmayı da sevdiğini itiraf edince sunucu Kyle şoka uğradı.

 
 
CİNSEL İLİŞKİ BİTİNCE ALDATTIĞINI İDDİA ETTİ
 
Şov programında Sarah, erkek arkadaşı Mark'ın kendisiyle artık günde 10 kez cinsel ilişki yaşamadığını, bu sebeple de erkek arkadaşının kendisini aldattığını iddia etti. Sarah Jane bunlara ilaveten cinsel ilişkilerine zenginlik katmak adına her türlü kendilerine zevk verecek materyali kullandıklarını da itiraf etti. Bu materyaller arasında salata malzemesi olarak kullanılan sebzelerin de bulunduğunu sözlerine ekledi.
 
 
ZENGİNLİK KATMAK ADINA SALATALIK DA KULLANMIŞ
 
Programın sunucusu Jeremy Kyle merakına yenilerek; "Günde 10 sefer ilişki yaşamayı nasıl beceriyorsunuz?" diye sorunca Sarah; "Bu çok basit. Biz salatalık dahi kullandık." cevabını verdi. Konuğundan gelen itiraf sonrasında Jeremy Kyle dumura uğradı ve yüzünün ifadesi değişti.
 
 
ÇİFTİN CİNSEL HAYATINA HAYRANLIĞINI DİLE GETİRDİ
 
Sarah Jane erkek arkadaşı Mark ile yaşadığı ilişkiye dair kaygılarını dile getirdi. Nitekim günde 10 kez cinsel ilişki yaşarken, son altı aydır hiç ilişkiye girmediklerini ifade etti. Kız arkadaşının ilişkileri hakkındaki açıklamaları ve aldatılma iddiası karşısında tartışmaya dahil olan Mark'a, program sunucusu Jeremy Kyle kendini tutamayarak hayranlığını gösterdi.
 
 
"GÜNDE 10 KEZ CİNSEL İLİŞKİYİ NASIL BECEREBİLİYORDUNUZ?"
 
Mark stüdyoya gelince sunucu Kyle; "Sizlerin önünde diz çökmek istiyorum. Nasıl becerdiniz günde 10 kez cinsel ilişkide bulunmayı? Cinsel ilişkiniz çok mu güzeldi? diye sordu. Mark, ilişkinin başlarında gayet mutlu olduğunu, daha sonra Sarah'ın çıplak fotoğrafını Avustralya'da bir adama gönderdiğini öğrenince aldatıldığını öğrendiğini dile getirdi. Bu iddia üzerine Sarah; "Ben çıplak bir fotoğraf gönderdim ama Mark benimle ilgileneceği yerde sürekli +18 film izliyordu." sözleriyle karşılık verdi. Mark, kız arkadaşının bu iddiasını reddederek, kendisini hala sevdiğini lakin Sarah'ın sadakatsizliği durumunda ilişkisini sonlandıracağını söyledi.
--2151158.jpeg
YALAN TESTİNDEN MARK GEÇTİ, SARAH ÇUVALLADI
 
Sarah ve Mark stüdyoda yalan dedektörü testine tabi tutuldu. Mark testi geçerken kız arkadaşı Sarah yalan testinde çuvalladı. Bunun üzerine Sarah başka bir erkekle cinsel ilişki yaşadığını itiraf edince Mark adeta yıkıldı ve stüdyoyu üzgün bir şekilde terk etti.
 
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.