1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAMİRA'NIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
SAMİRA'NIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

SAMİRA'NIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Alsancak'ta önceki gece araç çarpması sonucu yaralanan yayaların hayati tehlikesi sürüyor

A+A-

Girne-Güzelyurt Anayolu üzerinde, Alsancak yakınlarındaki Merit Royal Kavşağı’nda önceki akşam meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kişilerin Somalili Abdısamed Nur İbrahim (E-24) ile Samira Hassan Warsame (K-24) olduğu belirlendi.

Yol kenarında, banket içerisinde dolmuş bekleyen iki gence çarpan otomobilin sürücüsü olan 18 yaşındaki Kaan Borova, dün çıkarıldığı mahkemeden alınan emirle tutuklanırken kazada ağır yaralanan Samire Hassan Warsame’nin hayati tehlikesinin halen sürdüğü, Abdısamed Nur İbrahim’in ise yoğun bakımdaki tedavisine devam edildiği bildirildi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen tutukluluk duruşmasında Lapta Polis Karakolu’ndan polis memuru Mustafa Meren yeminli şahadet verdi ve zanlının “Gereken dikkati göstermeksizin motorlu araç sürüp kaza yapmak” ve “Alkol tesiri altında araç kullanmak” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Mustafa Meren, 133 promil alkol tesiri altında olan zanlı Kaan Borova’nın, dikkatsizliği sonucu sağa meyilli viraja geldiğinde yavaşlamadığını ve yoldan çıkarak banket içinde bulunan iki kişiye çarptığını ifade etti.

Meren, kaza sonucu Abdısamed Nur İbrahim ile Samira Hassan Warsame isimli kişilerin yaralanarak hastaneye kaldırıldığını anlattı.

Samira Hassan Warsame isimli yaralanın durumunun ciddi olduğunu ve hayatını kaybetmesi durumunda soruşturmanın seyrinin değişebileceğini anlatan Meren, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Tutukluluk talebine itiraz edilmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlının serbest kalması durumunda alınacak ifadelere ve bulunacak emarelere etki edebileceğine bulgu yaparak talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.