1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ŞAMPİYONA BÜYÜK ŞOK!
ŞAMPİYONA BÜYÜK ŞOK!

ŞAMPİYONA BÜYÜK ŞOK!

Galatasaray’a büyük şok! Geç kaldılar…

A+A-

Son haftadaki Rizespor maçını taraftarının önünde oynamak isteyen ve şampiyonluğu Türk Telekom Arena'da kutlamak isteyen Galatasaray'ın bu isteği TFF'nin kuralına takıldı! İşte nedeni...

Galatasaray şampiyonluğunu 33. haftada ilan etmesiyle birlikte kutlamalara başladı. Yöneticiler ve futbolcular sabaha kadar eğlenirken, Abdurrahim Albayrak’ın sözleri yeni bir gündem oluşturdu.

Yeni yönetimde olmayan Albayrak, Çaykur Rizespor maçını Türk Telekom Arena’da oynamak istediklerini ve bunun için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Rizespor başkanı Metin Kalkavan’ın yakın arkadaşı olduğunu ve onların da TT Arena’da oynamak istediklerini söyleyen Albayrak, “Rizespor da biz de kazanacağız. Dolu stadın hasılatının yarısını onlara vereceğiz” diye konuştu.

ANCAK GALATASARAY GEÇ KALDI!

34. haftanın maçını Çaykur Rizespor’un sahasında oynanması gereken fikstürde, Galatasaray Kulübü son maçını ve şampiyonluk kutlamasını bir şölene çevirerek kendi sahasında oynamak istiyor. Fakat bu mümkün değil!

TFF’nin hazırladığı 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Statüsü’nde belirtilen kurala göre takımlar oynanacak stadyumu değiştirmek için, maçın oynanacağı günden en geç 15 gün önce TFF’ye başvurmaları gerekiyor.

Bu nedenle hafta sonu oynanacak olan karşılaşma için Galatasaray da Çaykur Rizespor da geç kalmış durumda!

TFF bu sezon Göztepe, Eyüpspor ve geçmişte Beşiktaş’ın bu isteklerini kabul etmemişti.

sds-006.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.