1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ‘SANA DOKUNSA ONU BİTİRİRDİM!‘
‘SANA DOKUNSA ONU BİTİRİRDİM!‘

‘SANA DOKUNSA ONU BİTİRİRDİM!‘

‘Sana dokunsa onu bitirirdim!‘

A+A-

 

"Sana kırmızı kart verildi diye bu hale gelip Emre'nin boğazına sarıldım. Demek ki sana dokunsaydı, artık ne yapardım sen düşün. Onu bitirirdim."

BEŞİKTAŞ, Avrupa Ligi'nde Partizan'ı 2-1 devirerek gruptan çıkma adına büyük bir adım attı... Bu maç öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde F.Bahçe derbisi konuşuluyordu. Derbide Emre'yi çekerek kırmızı gören Olcay Şahan ile Veli Kavlak, Ümraniye'de birlikte kaldıkları odada bu pozisyonu konuştu. Takımdaki iki yakın dostun konuşmasında Beşiktaş'taki birliğin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha ortaya çıktı.

SEN BİZE ÇOK MAÇ KAZANDIRDIN

Veli Kavlak, kırmızı kart nedeniyle çok üzgün olan Olcay Şahan'a destek verdi. Veli, "Sen bize çok maç kazandırdın. Hakem büyük bir hata yaptı. Zaten Emre kendini yere attı. Sakin kendini üzme… Daha iyi geri döneceksin" diyerek Olcay'ı teselli etti. Uzun süre konuşan ikili, daha sonrasında Emre Belözoğlu ile Veli Kavlak'ın yaşadığı gerginliğe geldi… Olcay, kendisini koruduğu için takım arkadaşına teşekkür etti.

KART SONRASI ÜSTÜNE YÜRÜDÜM

Veli'nin bu konu hakkında söyledikleri ise çok konuşulacağa benziyor… 26 yaşındaki orta saha, Olcay'a "Sana kırmızı kart verildi diye bu hale gelip Emre'nin boğazına sarıldım. Demek ki sana dokunsaydı ne yapardım sen düşün. Onu bitirirdim" dedi. Veli, derbide Olcay'ın kırmızı kartı sonrası Emre'nin üzerine yürüyerek tepki göstermişti. İkili de birbirinin boğazını sıktı. Hakem Bülent Yıldırım, yaşananlar sonrası iki oyuncuya da sarı kart göstermişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.