1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SANAT ENGEL TANIMAZ”
“SANAT ENGEL TANIMAZ”

“SANAT ENGEL TANIMAZ”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilerin başarılarını yansıtmak, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek,

A+A-

17 KASIM’A KADAR BAŞVURU KABUL EDİLİYOR

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilerin başarılarını yansıtmak, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek, engellilere yönelik empatiyi ve farkındalığı artırmak hedefiyle düzenlediği 2. Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’na 17 Kasım’a kadar başvuru kabul ediliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, “Engelsiz Fotoğraflar” jürisinde Hasan Hüseyin, İsmail Gökçe, Buket Özatay, Aşık Mene ve Veysi Soyer; “Engelsiz Kısa Film” jürisinde ise Derviş Zaim, İsmail Gökçe ve Buket Özatay görev yapıyor.

Her iki kategoride de ‘cep telefonu’ ve ‘profesyonel’ fotoğraf makinesi ya da kamera ile yapılan çekimler değerlendirilecek. Yarışmacılar belirtilen kategorilerin (foto-video) tümüne veya sadece birine başvurabilecek.Yarışmaya katılımlar CD ya da DVD’ye kayıtla kabul edilecek.

Her fotoğrafçı en fazla 7 eser; kısa film kategorisinde ise her katılımcı en fazla 3 video ile yarışmaya katılabilecek.

Fotoğraflar renkli veya siyah/beyaz olarak sunulabilecek. Fotoğraf boyutları kısa kenar minimum 2000 pixel, jpg formatında, 300 dpi çözünürlükte ve en yüksek sıkıştırma kalitesinde olması gerekiyor.

Yarışmayla ilgili detaylı teknik bilgi www.kktcell.com internet adresinden öğrenilebilecek. Yarışmaya sanatengeltanimaz@kktcell.com adresinden başvuru yapılabilecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.