1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. SANAT YARIŞMASI DÜZENLENİYOR
SANAT YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

SANAT YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

Hollanda Elçiliği tarafından Kıbrıs’taki Avrupa Parlamento Ofisi, Kıbrıs Avrupa Komisyonu Temsilciliği, Amerika Birleşik Devletleri Elçiliği ve Norveç Elçiliği ile işbirliğinde

A+A-

 

“Uluslararası İnsan Hakları Günü” dolayısıyla sanat yarışması düzenleniyor.

Hollanda Elçiliği tarafından Kıbrıs’taki Avrupa Parlamento Ofisi, Kıbrıs Avrupa Komisyonu Temsilciliği, Amerika Birleşik Devletleri Elçiliği ve Norveç Elçiliği ile işbirliğinde düzenlenen yarışmaya gönderilen eserlerin tümü 3 Aralık Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde sergilenecek.

ABD’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre “Uluslararası İnsan Hakları Günü”nün önemini vurgulamak amacıyla düzenlenecek yarışma, fotoğraf/poster ve resim/çizim olmak üzere iki kategoride yapılacak.

Teması “sanat aracılığıyla ifade edilecek insan hakları” olarak açıklanan yarışma, 12-18 yaş arası ve 18 yaş üstü olmak üzere 2 kategoride gerçekleşecek.

Eserler, bir ödül komitesi tarafından değerlendirilecek ve her kategorideki en iyi 2 eser tablet ve akıllı telefon gibi ödüller kazanacak.

25 Kasım Çarşamba'ya kadar eser kabul edilecek yarışmaya başvuru hakkında daha detaylı bilgi Hollanda Elçiliği’nin Facebook sayfasından ve https://www.facebook.com/NLEmbassyCyprus elde edilebilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.