1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SANATÇI FERİDUN IŞIMAN ULUSLARARASI ETKİNLİKLERE KATILMAYI SÜRDÜRÜYOR
SANATÇI FERİDUN IŞIMAN ULUSLARARASI ETKİNLİKLERE KATILMAYI SÜRDÜRÜYOR

SANATÇI FERİDUN IŞIMAN ULUSLARARASI ETKİNLİKLERE KATILMAYI SÜRDÜRÜYOR

Sanatçı Feridun Işıman Uluslararası etkinliklere katılmayı sürdürüyor.

A+A-

Sanatçı Feridun Işıman, ülkeyi uluslararası sanat sempozyumlarında başarıyla temsil ediyor.

Mart ayında Şanlı Urfa Harran Üniversitesi’nde ‘Uluslararası Sanat Günleri’; Nisan’da Özyeğin Üniversitesi’nde ‘Sanat Günleri Çalıştayı’ ve Mayıs’ta Konya Ticaret Odası ile Konya Karatay Üniversitesi’nin düzenlediği Uluslararası Fen, Kültür ve Sanat Günleri Çalıştayı’na katılan Sanatçı Feridun Işıman, çok sayıda ülkeden sanatçılarla birlikte eserler üretti.

Katıldığı son çalıştayda ürettiği; 2m’ye 3m boyutundaki ‘Mektup’ adlı eserini ise üniversiteye hediye eden Sanatçı Işıman, bunun yanında 30  ülkeden 60  sanatçıyla birlikte SOMA faciasında yaşamını yitirenler anısına bir de ortak eser üretti.

Çalıştay sonrasında üretilen eserlerin sergilendiği sergi açılışında yabancı ülke sanatçıları adına konuşan Sanatçı Işıman, sanatçıların barışa  yaptığı katkılara vurgu yaptı.

Temmuz ayında  Makedonya Cumhuriyeti Kiçevo kentinde düzenlenecek; ‘Uluslararası Sanat Kolonisi’ne de katılacak olan Sanatçı Ferıdun Işıman, Eylül ayında ise Antalya  Arkeoloji Müzesi’nde sergi açacak.

Bilindiği üzere geçmiş yıllarda  Sanatçıya “Makedonya Devleti Fahri  Hemşehrisi”  yanında Kiçevo Kenti Onur Belgesi de verilmişti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.