1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'SANATIMI SATIYORUM KENDİMİ DEĞİL'
'SANATIMI SATIYORUM KENDİMİ DEĞİL'

'SANATIMI SATIYORUM KENDİMİ DEĞİL'

Oryantal Dedim'i isyan ettiren olay..

A+A-

Oryantal Didem, aynı sahneyi paylaştığı Mardini’ye sahne saatlerine müdahale ettiği gerekçesiyle isyan etti ve bu nedenle işi bıraktığını açıkladı. Ardından ise "sahne alabilmek için kucaklara oturmadım, sanatımı satıyorum kendimi değil" dedi.

'Ben dişi Tarkan'ım'

Oryantal Didem, tepkisini Twitter hesabına yazdığı notla dile getirdi: Uzun zamandır Marka İstanbul sahnesindeyim ve birçok solistle çalıştım. Bugüne kadar sahneye çıkış ve iniş saatlerimi belirlemek istedi. Asistanı aracılığıyla kendisine bunun sadece sahne şefi ya da işletmeci tarafından yapılabileceğini ve kendisinin yetkili olmadığını bildirdim. Beyefendi bu hafta benimle aynı sahneyi paylaşmak istememiş. İş veren ağırlığını Berdan Mardini karşısında sürdüremediği için ben de tüm iyi niyetim ve inisiyatifimle bundan böyle cuma akşamları da dahil hiç bir zaman Marka İstanbul sahnesinde olmayacağımı bildirmek isterim.

"KUCAKLARA OTURMADIM"
11 yaşımdan beri sahnede dans ediyorum ve 6 yıl İbrahim Tatlises gibi bu ülkenin dev bir ismiyle çalıştım. Edep, adap, saygı ve görgü kurallarını Berdan Mardini’den öğrenecek değilim. Ben o kulisleri de çok iyi bilirim, ama siz de sunu iyi öğrenin; sahne alabilmek için kucaklara oturmadım, sanatımı satıyorum kendimi değil… Allah ekmeğini namusuyla kazananları unutmayacağı gibi o ekmekle oynayanları da unutmaz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.