1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SANAYİ ODASI ERBİL’DE
SANAYİ ODASI ERBİL’DE

SANAYİ ODASI ERBİL’DE

Irak Agrofood Erbil Fuarı;

A+A-

 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), Ortadoğulu iş insanlarının ilgi gösterdiği gıda fuarlarından  Irak Agrofood Erbil Fuarı’na katıldı.

KTSO’dan yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıslı üreticilerin, fuara,  KTSO şemsiye standı ve “North Cyprus” markasıyla katılarak mevcut müşterileriyle güven tazelerken, yeni iş bağlantıları kurma imkanı bulduğu belirtildi.

Oda’dan verilen bilgiye göre, bölgenin hızla gelişen ve dış alım yapan kenti Erbil’de 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda, Sanayi Odası organizasyonunda Kuzey Kıbrıs’ı temsilen 5 firma katıldı.. Fuarda, kahve, narenciye, harnup pekmezi ve unu, helva, tahin, lokum,  tavuk, yumurta, tavuk yemi ve patates ürünleri sergilendi.

KTSO Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Çağlar Türk, fuara 4. kez katıldıklarını belirterek, fuarda Gircon Ltd (Girne Con Kahve), Akdeniz Narenciye İhracatçılar Birliği, M. Hacıali Ltd. (Kırnı Piliçleri), Liaş Kilitkaya Ltd. ve Pergamos Agritrade Ltd’in yer aldığını  belirtti.

Fuarda özellikle tavuk, yumurta ve narenciye ürünleri konusunda iş bağlantıları sağlandığı belirtilirken, çeşitli iş ziyaretleriyle ticaret yapma imkanlarının araştırıldığı ifade edildi.

Fuarın geçen yıllara göre alan olarak küçüldüğünü ve ziyaretçi sayısının azaldığını belirten katılımcılar, buna rağmen fuarın kendileri açısından iyi geçtiğini dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.