1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SANAYİ ODASI “KİŞİSEL İMAJ VE KURUMSAL İTİBAR EĞİTİMLERİ” DÜZENLİYOR
SANAYİ ODASI “KİŞİSEL İMAJ VE KURUMSAL İTİBAR EĞİTİMLERİ” DÜZENLİYOR

SANAYİ ODASI “KİŞİSEL İMAJ VE KURUMSAL İTİBAR EĞİTİMLERİ” DÜZENLİYOR

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) “Senin markan ne?/ Nasıl bir imaja sahipsin?” sloganıyla, “Kişisel İmaj ve Kurumsal İtibar Eğitimleri” düzenliyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi  (YBEM) “Senin markan ne?/ Nasıl bir imaja sahipsin?” sloganıyla, “Kişisel İmaj ve Kurumsal İtibar Eğitimleri” düzenliyor.

KTSO’dan yapılan açıklamaya göre, “Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi Eğitimi” 17 Nisan Perşembe günü, “Kişisel İmaj Eğitimi” ise 19 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Açıklamada, eğitimlerin sonunda katılımcıların; kişisel imajın öneminin yanında güçlü bir itibar için gerekli analizleri, kurum içi iletişimi, sosyal sorumluluk, markalaşma süreci, marka yaratma ve koruma, kriz dönemi iletişimi ve stratejik iletişim konularında bilgi sahibi olacakları ifade edildi.
Selen Mesutoğlu Altan tarafından 09.30-17.00 saatleri arasında KTSO eğitim salonunda verilecek eğitimlerin sonunda katılımcılar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanacak.

Eğitime katılım şartları konusundaki detaylı bilgi, 2258131 numaralı telefondan veya dberkol@kibso.org e-posta adresinden Oda Eğitim Koordinatörü Deniz Berkol’dan elde edilebilecek.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.