1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SANIĞIN KÜÇÜK OĞLU ŞAHADET VERECEK
SANIĞIN KÜÇÜK OĞLU ŞAHADET VERECEK

SANIĞIN KÜÇÜK OĞLU ŞAHADET VERECEK

Sanığın küçük oğlu şahadet verecek

A+A-

Elmas TOKAY

Lefkoşa'daki evinin yatak odasında 13 Nisan 2011 tarihinde ölü olarak bulunan Şükran Sadrazam'ı, öldürdüğü iddia edilen kocası Çetin Sadrazam'la ilgili cinayet davasında Ağır Ceza Mahkemesi önemli bir tanık dinleyecek.

Heyet Başkanı Ömer Güran, sanığın en küçük oğlu B S 'nin Sosyal Hizmetler Dairesi'nden bir sosyal hizmet uzmanıyla birlikte mahkemeye gelerek kapalı oturumda şahadet vermesine emir verdi. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi huzurunda görülen davada, iddia makamı Başsavcılığı Kıdemli Savcı Ergül Kızılokgil temsil ederken, sanık Çetin Sadrazam'ı ise avukat Sırdaş Kaptanoğlu savunuyor. Kıdemli Savcı Ergül Kızılokgil, davayı kapatmasının ardından, sıra savunmaya geçmiş ve ilk tanık olarak sanık, tanık üsünden yeminli şahadet vermişti.

Savunma kapalı oturum talep etti

Sanık Çetin Sadrazam'ın avukatı Sırdaş Kaptanoğlu, Şükran Sadrazam'ın öldürüldüğü gün sanıkla birlikte olan ve birlikte Güney Kıbns'a döndükleri en küçük oğlu B.S.'yi tanık olarak çağırmasmı ve kapalı bir oturum yapılmasını talep etti. Iddia makamının geçmiş oturumda tanığı olarak gelen sanık ve Şükran Sadrazam'ın ortanca oğlu Z.S., mahkemede verdiği şahadetinde, cinayetten bir ay sonra küçük kardeşi B.S.'nin kendisine, "Babamla, annemin evinden aynldığımız gün anneme sanlıp öyle ayrıldım" dediğini beyan etmişti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.