1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞANS ESERİ İLK MÜDAHALESİ YAPILAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR!
ŞANS ESERİ İLK MÜDAHALESİ YAPILAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR!

ŞANS ESERİ İLK MÜDAHALESİ YAPILAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR!

11 Yaşındaki Aziz Taşlıovalı, ağır yaralandı

A+A-

Anne ve babasıyla birlikte Güzelyalı plajına giden 11 yaşındaki çocuk, yapım aşamasındaki iskelenin üzerine çökmesi sonucu ağır yaralandı 

Anne ve babasıyla birlikte dün, denize girmek için Girne’ye bağlı Lapta’daki Güzelyalı plajına giden 11 yaşındaki Aziz Taşlıovalı,yapım aşamasındaki iskelenin üzerine çökmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. İskele’nin üzerine çökmesi sonucu boğulma tehlikesi de geçiren talihsiz çocuk olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre hastanede gerekli müdahaleden sonra yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alınan Aziz Taşlıovalı’nın hayati tehlikesi bulunuyor.

Olay, annesi Virginia ve babası Ahmet’le oturdukları bölgedeki Güzelyalı Plajına giden 11 yaşındaki Aziz Taşlıovalı, serinelemek için denize girmesi ve yapım aşamasındaki iskelenin üzerine göçmesiyle oldu. üzerine iskele göçen minik Aziz’in imdadına annesi, babası ve plajdaki vatandaşlar yetişti. Boğulma tehlikesi de atlatan talihsiz çocuk olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı.

 

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.