1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞANSINI FAZLA ZORLADI!
ŞANSINI FAZLA ZORLADI!

ŞANSINI FAZLA ZORLADI!

Kuzey'e kaçtı ama...

A+A-

Rum tarafındaki üniversiteye borcu olduğu için Kuzey Kıbrıs’a geçişine izin verilmeyen öğrenci, Kafesli Park’tan giriş yapınca, devriye gezen Türk polisine yakalandı.

Teoman Turan

Güney Kıbrıs’ta üniversite eğitimi alan MilosHossain Kuzey Kıbrıs’taki arkadaşlarını görmek için kaçak bir şekilde Kafesli Park’tan giriş yaparken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlı polisteki ifadesinde Güney’deki okula borcu olduğunu, bu nedenle ülkeden çıkış izni verilmediğini öne sürdü.

Rum polisinin çıkışına izin vermediği için kaçak bir şekilde ülkeye giriş yapmaya çalıştığını öne süren zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 7 Temmuz tarihinde sabah erken saatlerde Lefkoşa-Surlariçi bölgesi Kafesli Park civarından kaçak bir şekilde ülkeye giriş yapan zanlının devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandığını söyledi. 

Polis, gözaltına alınan zanlının sorgusunda Güney Kıbrıs’ta eğitim gördüğü üniversiteye 3 bin Euro borcu olduğunu, bu nedenle Rum polisinin Kuzey Kıbrıs’a geçişine izin vermediğini öne sürdüğünü açıkladı. 

Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlıyı askeri yasak bölgeyi ihlal suçundan yargılanmak üzere 1 ay süre ile cezaevine gönderdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.