1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ŞANTAJA BOYUN EĞMEM”
“ŞANTAJA BOYUN EĞMEM”

“ŞANTAJA BOYUN EĞMEM”

“Aldatılmış arkadaşımız varsa onlara kapımız açıktır. Ancak bu işe öncülük edenler...

A+A-

Seçim dönemini fırsat bilen bazı kişilerin insanların sorunlarını istismar ettiğini ve kendisinin de bu şantaja boyun eğmek durumunda kalacağını zannettiklerini söyleyen Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, “Yıllarca her türlü baskıya karşı başımızı dik tuttuk, bu arkadaşlar benim böylesi bir şantaja boyun eğmeyeceğimi bilmeliydi’’ dedi.

Denktaş, DP-UG’den 180 kişinin istifa ettiği yönündeki açıklamaların ardından, Güzelyurt’a bağlı bazı örgüt başkanları ile dün akşam bir araya geldi.

DP- UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre görüşmede Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, DP-UG Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, DP-UG Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ile DP-UG Lefke İlçe Başkanı Özkan Mavioğlu da hazır bulundu.

Güzelyurt İlçe Binası’nda gerçekleşen görüşmede konuşan örgüt başkanları; “partinin bütünlüğünü bozmaya çalışan birkaç kişi yüzünden DP Ulusal Güçler’in yok olmayacağını, aksine güçlenerek yoluna devam edeceğini” ifade etti.

Yaşanan çirkin olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Serdar Denktaş ise, kendisine, partiye ve esasta kurultay hesaplaşmasına yönelik oynanmak istenen oyunlara asla taviz vermeyeceklerini ifade etti.

“Birkaç kişinin kişisel çıkarları yüzünden partiyi yıpratmaya çalışması kabul edilemez” diyen Denktaş, şöyle devam etti:

“Güzelyurt’u ihmal ettiğim söyleniyor. Güzelyurt iktidara geldiğimizden bu yana en çok ziyaret ettiğim bölge. Kim ne zaman benimle görüşmek istediyse hiç bir zaman yok demedim. 366 kişiyi savunduğum, ancak bizim gençlere sahip çıkmadığım söyleniyor. Ben bütün gençlere sahip çıkıyorum. 366 genç de bizim çocuklarımız. Parti olarak her zaman savunduğumuz bir şey vardır. KKTC’li tüm vatandaşlar bizim için bir bütündür.”

Seçim dönemini fırsat bilerek bazı kişilerce insanların sorunlarının istismar edildiğini ve kendisinin de bu şantaja boyun eğmek durumunda kalacağını zannettiklerini ifade eden Serdar Denktaş, “Yıllarca her türlü baskıya karşı başımızı dik tuttuk, bu arkadaşlar benim böylesi bir şantaja boyun eğmeyeceğimi bilmeliydi’’ dedi.

Yirmi dört saat içinde ilçe teşkilatından gerekli girişimlerin yapılmasını isteyen Serdar Denktaş, “Aldatılmış arkadaşımız varsa onlara kapımız açıktır. Ancak bu işe öncülük edenlerin partimizle dünden itibaren en ufak bir ilişkisi kalmamıştır’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.