1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAPIK BİLE YAPMAZ
SAPIK BİLE YAPMAZ

SAPIK BİLE YAPMAZ

KKTC'nin gündemine bomba gibi düşen ölü tavuğa tecavüz olayının perde arkasındaki isimler;

A+A-

Kuzey Kıbrıs akıl almaz tecavüz haberleriyle sarsılıyor. Bu kez bir insana değil, cansız bir tavuğa tecavüz edilmesi, ada çapında büyük bir sarsıntı yarattı.

‘Lezzet Dünyası’ isimli işyerinin sahibi Rasim Kırmızıgil, bunun bir komplo olduğunu ve bir rakibi aracılığıyla garson Yılmaz Bardak’ın kullanıldığını söyledi. Kırmızıgil “kamera olmayan bir eski mutfakta gerçekleşen olayın iğrençlik ötesi görüntülerini izlediğimde beynimden vurulmuşa döndüm” dedi.

Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren Lezzet Dünyası isimli restorantta, dehşet verici bir olay yaşandı. Bu olayı videoya çeken kimliği belirsiz kişi veya kişilerin, görüntüyü flash diske kaydedip belediyeye göndermesiyle olay ortaya çıktı. Belediye daha sonra bunu polise bildirdi.

Bu kadarını tahmin edemedim

Lezzet Dünyası’nın sahibi Rasim Kırmızıgil, olayı şöyle anlattı:

“Bizim restorantımız her zaman temizdir. Belediye inceledi. Sağlık konusunda bir problem yok. Zaten belediye sürekli olarak denetlemeye geliyor. Her şeyi belediyeden aldığımız izinle yapıyoruz. Daha yeni açıldık. Öğle saatlerinde dükkana geldim. Belediye rutin kontrolünü yapıyor sandım. Dükkanın kapısına yaklaştığımda, kapıda polisi ve belediye personelini gördüm. Tecavüz olayı var dediler. Bende sandım ki, garsonlardan birisi, sevgilisini mutfağa attı. Olayı anlamak için karakola gittim. Bana o iğrenç ötesi görüntüleri polis gösterdi.

Zafer işareti de yapmış...

12-18 Şubat tarihleri arasında bizde çalışan, daha doğrusu deneme süresinde olan Yılmaz Bardak isimli bir şahıs, kamera olmayan küçük mutfakta tavuğa tecavüz etmiş. Çalışan personel bana, Bardak’ın video kaydı yapabilecek kapasitede bir cep telefonunun olmadığını söyledi. İzlediğim görüntülerde, kimliği belirsiz bir kişi ile bunu organize ettiğini tahmin ediyorum.

Çünkü Bardak, bu iğrenç olayı gerçekleştirirken, birisi onu videoya çekmiş ve o sırada kameraya doğru dönerek, üzerinde Lezzet Dünyası yazılı iş tişörtünü gösterdi ve zafer işareti yaptı. Bunu bir rakimizin yaptırdığını tahmin ediyorum. Çünkü 2 yıl önce adamları arabamı yakmıştı. Bunu yine onun yaptırttığını biliyorum.”

Acı işe aldı, şimdi çok pişman

Lezzet Dünyası’nın şefi Kerem Yılmaz, iş başvurusu için gelen Yılmaz Bardak isimli şahsın dış görünüşüne bakarak acıdığını ve ona traş olması için para verdiğini söyledi. Patronundan fırça yemesine rağmen, ona yardımcı olmak isteyen Yılmaz, şimdi büyük bir pişmanlık duyuyor.

Başkasıyla işbirliği yaparak çekti

Kerem Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu adamı bulaşıkçı olarak işe almıştık. Tipine baktığım zaman acıdım. Daha işe almadığımız bir adama avans verdim. Patrondan bunun için fırça yedim. Traş ol dedim. Üstünü başını düzelt, işe öyle gel dedim. Çok fazla tanımıyoruz ama Ankaralı olduğunu biliyoruz. Daha sonra kendi isteği ile işi bıraktı. Dün saat 12.00 sıralarında, ben döner kesiyordum. Polis geldi. Beni Yılmaz Bardak sanıp, kolumdan tutup karakola götürdü. Görüntüleri polisle beraber izledik. Polisin beni suçluyla karıştırdığı ortaya çıkınca serbest bırakıldım. Bu adamın telefonu görüntü çekecek kapasitede değildi. Başkasıyla işbirliği içerisinde olduğunu tahmin ediyoruz. ”

“Komploya kurban gittim”

Kırmızıgil, lokanta işleten herkesi işe eleman alırken dikkatli olmaya çağırdı. Bilerek planlanmış komploya kurban gittiklerini ifade eden Rasim Kırmızıgil, işletmeye ve kendisine zarar vermek için böyle bir iğrençliğin yapıldığını öne sürdü.

Bir tek orada kamera yok

Restorantın her köşesinde kamera olduğunu söyleyen şef Kerem Yılmaz, olayın arka taraftaki küçük bir mutfakta gerçekleştiğini ifade etti. Orada kamera olmamasını fırsat bilen Bardak ve işbirlikçisinin görüntüleri orada çektiğini vurguladı.

Tecavüzcü adayı terketti

Edinilen bilgilere göre; ölü tavuğa tecavüz eden garson Yılmaz Bardak, bu işi yaptıktan sonra, işi yaptıranlardan parasını alıp, Bodrum’a kaçmış.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.