1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAPIKLAR HER YERDE
SAPIKLAR HER YERDE

SAPIKLAR HER YERDE

Lefkoşa’da bir üniversiteye ait öğrenci servisine binen ve kısa bir süre önce Kuzey Kıbrıs’a geldiği öğrenilen...

A+A-

Lefkoşa’da bir üniversiteye ait öğrenci servisine binen ve kısa bir süre önce Kuzey Kıbrıs’a geldiği öğrenilen C.G akıl almaz bir tacize kalkıştı 

Suna ERDEN 

Lefkoşa’da bir üniversiteye ait öğrenci servisine binen ve kısa bir süre önce Kuzey Kıbrıs’a geldiği öğrenilen C.G (E-34) akıl almaz bir tacize kalkıştı. Seyir halindeki otobüsten cinsel organını çıkarıp, kız bir öğrenciye gösteren zanlı C.G, otobüste bulunanların polisi araması üzerine tutuklandı. Zanlı C.G dün teminat talebi ile Lefkoşa’da duruşmaya çıkarıldı. 

ÖĞRENCİ SERVİSİNDE AKIL ALMAZ TACİZ 

Polis, önceki gün öğrenci otobüsüne binen zanlının, seyir halindeyken araçta yolcu olarak bulunan 25 yaşındaki H.B isimli genç kıza cinsel organını göstererek tacizde bulunduğunu söyledi. Zanlının bu hareketinin 

Otobüs içerisinde bulunan insanları rahatsız ve tedirgin ettiğini belirten polis, şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı hakkında “cinsel taciz, uygunsuz tavır ve harekette bulunma suçlarından dolayı soruşturma yapıldığını belirtti. Zanlının KKTC’de turist olarak bulunduğunu kaydeden polis, hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Polis, ayrıca zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti. 

BEDAVA BİLET İÇİN Mİ YAPTI 

Mahkeme, zanlının KKTC’de turist olarak bulunduğunu göz önünde bulundurarak, zanlının yargılanıncaya kadar 1 ay süreyle Merkezi Cezaevi’nde gönderilmesine karar verdi. Bu arada mahkemeden söz hakkı alan zanlı, “Bana beni Türkiye’ye yollayacaklarını söylediler. Bu yüzden ücretsiz bilet alacağım için suçumu kabul etti” dedi. 

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.