1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SARAYÖNÜ'NDE ALKOLDEN SIZMIŞ!
SARAYÖNÜ'NDE ALKOLDEN SIZMIŞ!

SARAYÖNÜ'NDE ALKOLDEN SIZMIŞ!

Sarayönü'nde alkolden sızmış!

A+A-

Lefkoşa’da Sarayönü Meydanı’nda toprak zeminde hareketsiz yatan genç adam görenleri korkuttu. Sarayönü Meydanı’nda dün sabah saat 07.00’de bir vatandaş tarafından görüntülenen 20’li yaşlardaki yabancı uyruklu genç adamın, son dönemlerde sürekli bölgede olduğu ve aşırı alkol tüketerek sızdığı belirtildi.
 
Emine UYSAL

Lefkoşa’da Sarayönü Meydanı’nda dün sabah toprak zeminde sızan genç adam görenleri korkuttu. Sarayönü Meydanı’nda saat 07.00’de bir vatandaş tarafından görüntülenen 20’li yaşlardaki yabancı uyruklu genç adam, toprak zeminde kendinden geçmiş bir halde, öylece uyuyordu.

Yerde hareketsiz halde yatan genç adamın nefes aldığını gören vatandaşlar, rahat bir nefes aldı ancak “Bu genç adamın sadece kendine zararı var. Çok fazla alkol tüketiyor. Devletin sosyal devlet anlayışı içinde bu genç adamı tedaviye yöneltmesi şart. Yoksa bir sabah gerçekten ölüsü ile karşılaşacağız” yorumunu yaptı.

Sık sık Sarayönü Meydanı’nda görüntülenen genç adam, bazı günler öğle saatlerine kadar meydandaki bank üzerinde sızmış halde görüldüğü belirtildi.

Genelde bank üzerinde etrafında da tükettiği içki şişeleri ile sızan genç adam, önceki gece yine meydanda toprak zemin üzerinde yerde sızmış halde uyudu.

Bölgede işyerleri olan kişiler, genç adamın çok fazla alkol içtiğini ve sık sık Sarayönü Meydanı’nda sızdığını anlattı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.