1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SARAYÖNÜ’NE PANKARTLI YÜRÜYÜŞ
SARAYÖNÜ’NE PANKARTLI YÜRÜYÜŞ

SARAYÖNÜ’NE PANKARTLI YÜRÜYÜŞ

Sarayönü’ne pankartlı yürüyüş;

A+A-

 

KKTC’DEKİ LİONS KULÜPLERİ, ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYARAK, SARAYÖNÜ’NE PANKARTLI YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

KKTC’deki Lions Kulüpleri üyeleri, 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü dolayısıyla, Lefkoşa’da Atatürk Anıtı’na çelenk koydu, ardından da Sarayönü’ne pankartlı yürüyüş gerçekleştirdi.

Anıta çelenk konulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından KKTC Lions Kulüpleri Birliği Başkanı Ayça Palaz bir konuşma yaptı.

Palaz, vizyonlarının, ülke genelinde yaygın, üyeliğine özenilen, üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyulan, nitelikli üye yapısıyla dinamik ve katılımcı örgütüyle, toplumda ağırlığı olan, gönüllülük ilkesiyle biraraya gelen uluslararası hizmet kuruluşu haline gelmek olduğunu söyledi.

Misyonlarının ise, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, laik ve katılımcı demokrasinin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yaparak, karşılıksız, gönüllü hizmetler sunarak, insani değerleri yüceltmek, ulusal ve uluslararası sevgi ve anlayış ruhu yaratmak, ülkenin çağdaş dünya içindeki yerini almasına katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Palaz, Lionsaların; tüm dünyada ve ülkelerinde kendilerini ihtiyacı olanlara hizmet etmeye adamış, sorumluluk sahibi bireyler olduğunu belirtti.

Palaz, ülkede 11 Lions kulübü ile 2 Leo Kulübü olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydederek, Lions evrensel hedeflerinin; sağlık, gençlik, çevre, uluslararası işbirliği ve toplumsal hizmetler başlıklarıyla irdelenebileceğini söyledi.

Palaz konuşmasının sonunda şu ifadelere yer verdi:

“Tolumun saygısını kazandık çünkü biz başkaları için barış, iyi niyet ve şefkat dağıtan namuslu insanlarız. Ve bunu hiçbir karşılık beklemeden yapmaktayız. İhtiyacı olan insanlar için yaptıklarımızın onlara güç ve ümit verdiğini bilmek bizim için yeterlidir.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.