1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SARHOŞTUK,HATIRLAMIYORUZ”
“SARHOŞTUK,HATIRLAMIYORUZ”

“SARHOŞTUK,HATIRLAMIYORUZ”

“Sarhoştuk,Hatırlamıyoruz”

A+A-

 

Lefkoşa’da “Remfrew Security” isimli banka ve önünde park halinde bulunan Adnan Özünlü’ye ait aracın yakılması olayıyla ilgili tutuklanan iki zanlı suçlamaları reddetti

Lefkoşa’da “Remfrew Security” isimli banka ve önünde park halinde bulunan Adnan Özünlü’ye ait aracın yakılması olayıyla ilgili Tuncay Şahin ve Yunus Emre Demir gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen zanlılar suçlamaları kabul etmezken, polis zanlılar hakkındaki iddiaları aktardı.

HEM ARAÇ HEM BANKA YANDI

Polis, 13 Ekim tarihinde Atatürk Caddesi üzerindeki “Remfrew Security” isimli banka ve önün de park halinde bulunan Adnan Özünlü’ye ait LL 836 plakalı Isuzu marka aracın üzerine yanıcı madde dökülerek kundaklandığını belirtti.

Polis, bankanın camlarının sert bir cisimle kırıldığını, alevin içeriye ulaşmasının sağlandığını belirterek, meydana gelen olayın ardından soruşturma yapması için 30 kişilik bir ekip, kamera kayıtlarını incelemesi için ise 4 kişilik bir ekip kurulduğunu ifade etti.

30 KİŞİLİK EKİP KURULDU

Yapılan soruşturma sonucunda kamera görüntülerinden şüpheli olan bir araç tespit edildiğini kaydeden polis, aracın sahibi olan zanlı Tuncay Şahin’in soruşturma maksatlı adli şubeye celp edildiğini, zanlı ile bölgede birlikte olduğu tespit edilen zanlı Yunus Emre Demir’in de mahkeme emri ile tutuklandığını söyledi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Olayla ilgili gözaltına alınan zanlıların sorgularında suçlamaları kabul etmeyip olay gecesi sarhoş olduklarını ve bir şey hatırlamadıklarını iddia ederek bilgi vermediklerini belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini, incelenmesi devam eden kamera görüntüleri ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirtti. Polis, yürütülen soruşturma aşamasında zanlıların 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

İKİSİ DE SARHOŞMUŞ

Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında bir gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlılardan Şahin, o gece sarhoş olduklarını bu olayla alakaları olmadığını öne sürerken, zanlı Demir ise böyle bir suça bulaşacak sebebi olmadığını öne sürerek suçsuz olduğunu iddia etti.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.