1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SARIÇİZMELİ BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU
SARIÇİZMELİ BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU

SARIÇİZMELİ BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU

Cemil Sarıçizmeli Mehmetçik Belediyesi çalışanları ile bir araya gelerek belediyenin geleceği ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

A+A-

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve belediye meclis üyesi adayları, Mehmetçik Belediyesi çalışanları ile bir araya gelerek belediyenin geleceği ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

CTP Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya davetli olarak katılan İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Tebberüken Uluçay da, belediyelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mehmetçik Çelebi Garden Hotel’de gerçekleşen görüşmede, belediye çalışanlarının sorunlarını dinleyen Bakan Uluçay, Mehmetçik Belediyesi’nde yaşanan grev sürecinde sorunun çözülmesi için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını ifade etti.

Belediyede bütçe sorunu olduğuna da işaret eden Uluçay, mevcut belediye başkanı ve meclis üyelerinin bütçe yapamamasından dolayı çalışanların ciddi mağduriyet yaşadığını, bulunan ara formül ile siyasi tıkanıklığı seçime kadar ertelediklerini ve çalışanlar ile halkın seçimlerde gerekli değerlendirmeyi yapacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

29 Haziran Yerel Seçimlerinde seçilecek olan yeni yönetimin bütçe sorununu aşarak yaşanan siyasi tıkanıklığa son vereceğini ve yeni yönetim ile çalışanların birlikte yeni bir belediyecilik anlayışı inşa edeceklerini söyleyen Uluçay, kendilerinin yine üzerlerine düşen her türlü katkıyı ve yardımı sağlamaya hazır olacaklarını ifade etti.

SARIÇİZMELİ

CTP Mehmetçik Belediye Başkan Adayı Cemil Sarıçizmeli ise, belediye olarak çok zor bir dönem yaşandığını hatırlatarak, çalışanların mutlu olmadığı bir kurumun başarıya ulaşmasının mümkün olmadığına inandığını belirtti.

Yıldızlı Belediyecilikte kurumsallaşmanın olmazsa olmaz olduğunu işaret eden Sarıçizmeli, belediyeyi kurumsallaştırarak çalışanın yapacağı görevde uzmanlaşmasının önünü açacaklarını ve böylece çalışanların siyasi otoritenin altında, huzurdan uzak bir iş ortamında değil, kurumsallaşmış bir belediyede huzurlu bir iş ortamında çalışmalarını sağlayacaklarını kaydetti.

Yıldızlı belediyeciliğin temelinde mutlu çalışanlar olduğuna vurgu yapan Sarıçizmeli, kendisinin halka kaliteli hizmet verebilen belediyeyi çalışanlar ile birlikte yaratabileceğine inandığını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.