1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SARIÇİZMELİ GÖREVİ DEVRALDI
SARIÇİZMELİ GÖREVİ DEVRALDI

SARIÇİZMELİ GÖREVİ DEVRALDI

Cemil Sarıçizmeli dün Belediye Saray’ında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi eski Başkan Ahmet Beyazıt Adalıer’den devraldı.

A+A-

Mehmetçik Belediyesi Başkanı Cemil Sarıçizmeli dün Belediye Saray’ında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi eski Başkan Ahmet Beyazıt Adalıer’den devraldı.

Mehmetçik Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adalıer görevi Sarıçizmeli’ye İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğluları’nın nezaretinde teslim etti.

ADALIER: “KENDİSİNE DESTEK OLACAĞIMIN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

Törende konuşma yapan Mehmetçik Belediyesi eski başkanı Ahmet Beyazıt Adalıer, demokrasi gereği halkın desteğini alarak seçimle göreve geldiğini ve yine halkının takdiriyle seçimle görevi devrettiğini ifade etti.

Seçimi kazanan Sarıçizmeli’ye görevi gönül rahatlığı ile devrettiğini belirten Adalıer, “Yeni başkanımızın doğru, dürüst bir şekilde çalışarak beldemizi en iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Beldemizin daha iyi bir yere gelebilmesi için huzurunuzda kendisine destek olacağımın sözünü veriyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

SARIÇİZMELİ: “YENİ DÖNEM BAŞLADI”

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli yaptığı konuşmada eski bir dönemin sonu, yeni bir dönemin başlangıcının yaşandığını kaydetti.

Sarıçizmeli “ Bugün siyasi kimliklerimizi çekmecelerimizin içerisine koyup renk, din, ırk ve siyasi görüş gözetmeksizin özelde beldemiz,  genelde ise ülkemiz için çalışmalarımızı kararlılıkla yürüteceğiz. Görevi devraldığım eski belediye başkanımıza on iki yıldır beldemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Belediye yönetimi ve halkla birlikte Mehmetçik Belediyesini ülkenin en gözde belediyesi ve en gözde bölgesi haline getirmek için kararlılıkla çalışacaklarına işaret eden Sarıçizmeli, bunun için hem kendi hem de belediye personeli adına söz verdiğini kaydetti.

“BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI”

Belediye açıklamasında, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin göreve başlar başlamaz, üç yıldır siyasi çekişmelerden dolayı toplantı yapamayan Mehmetçik Belediye Meclisi’ni toplantıya çağırdığı belirtildi.

Açıklamaya göre, yapılan  toplantıda Sarıçizmeli, halka hizmet sunma noktasında kendisinin siyasi parti rozetini çekmeceye kaldırdığını belirterek seçilen 8 meclis üyesinden de bunu talep etti.

Geçen dört yıllık süreçte siyasi çekişmelerden dolayı halkın mağduriyet yaşadığını belirten Sarıçizmeli, yeni dönemde halkın beklentisinin belediyenin hizmet vermesi yönünde olduğunu ve seçilen herkesin bu sorumluluğu taşıdığını belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.