1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ŞARKICI RUSLANA KENDİNİ YAKACAK!
ŞARKICI RUSLANA KENDİNİ YAKACAK!

ŞARKICI RUSLANA KENDİNİ YAKACAK!

2004 yılında Eurovision şarkı yarışmasını kazanan Ruslana, tüm samimiyetiyle söylediğini belirtti!

A+A-

2004 yılında Eurovision şarkı yarışmasını kazanan Ruslana, “Size samimiyetimle söylüyorum, eğer değişiklik olmazsa kendimi bu meydanda yakarım. Bu kararı verdim” dedi. Ülkedeki politik durum ile ilgili sorulan bir soruya yanıt veren Ruslana, “Kesinlikle çığrından çıktı. Çok endişeliyiz çünkü arsız hükümetin nasıl davrandığını kendi gözlerimizle  görebiliyoruz. Bu açıklanamaz bir durum. Onlar suçlu. Daha önceki suç geçmişlerini bilince, ülkeyi nasıl yönettiklerine inanamıyorsunuz. Bu suçların unutulmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Mercedes’i ile yolu kapamıştı
Bağımsızlık Meydanı’ndan ayrılmayan Ruslana’nın geçtiğimiz pazar akşamı barikatların kurulmasına yardım ettiği, Mercedes marka aracıyla bir yolu kapatıp polislerin geçişini engellediği biliniyor.

Meydanda Ukrayna milli marşını da söyleyen şarkıcı arabasıyla yaralı göstericileri hastaneye götürmüştü.

Şarkıcı daha önce de gösterilerin yapıldığı meydanı ‘ısıtmak için’ iç çamaşırlarına kadar soyunacağını dile getirmişti. Eylemcileri bir olmaları ve korkup geri çekilmemeleri konusunda da uyaran Ruslana, “Bağımsızlık Meydanı’nda güvenlik güçleri tarafından hırpalandık. Ben de orada gönüllü olarak bulunuyorum. Eylemcilere destek olmak için şarkı söyledim. Geceleri de o meydandayım. Sabahladım ve bağırmaktan sesim kısıldı” demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.