1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SARSAN İDDİALAR!
SARSAN İDDİALAR!

SARSAN İDDİALAR!

Parayı peşin aldı ...

A+A-

Fıstık Computer & Electronics'in bir işletmeye peşin ödeme alarak sattığı 30 adet bilgisayarlarla ilgili birtakım iddialar ortaya atıldı.

Fıstık Computer & Electronics’ten 29 Ekim 2014 tarihinde peşin ödemeyle 30 adet 33 inçlik masaüstü bilgisayar aldıklarını belirten firma yetkilileri, ancak Fıstık Computer & Electronics'in  33 inç yerine, 30 adet 22 inçlik bilgisayar getirdiğini iddia etti. Firma yetkilileri, yaptıkları şikayet üzerine  Fıstık Net’in kendilerine “bilgisayarların  değiştirileceği sözü” verdiğini ancak bunu yapmadıklarını savundu.

Parayı peşin aldı yanlış ürün getirdi

Fıstık Computer & Electronics’in sözlü taahhütlüyle peşin ödeme yaparak 33 bin dolar para verdiğini belirten firma sahibi, “Bize istediğimiz bilgisayarların ellerinde olmadığı söylendi ve yurtdışından getirileceği için peşin ödeme talep edildi. Biz Fıstık Computer & Electronics’e talep ettiği 33 bin doları peşin olarak ödedik. Getireceği bilgisayarların 33 inç olacağında anlaşmamıza rağmen bize 22 inç bilgisayar getirdi” dedi.

Bozuk çıkan bilgisayarları rehin aldı

Buraya kadar bir şikayetlerinin olmadığını ancak, getirdiği bilgisayarlardan 3 tanesinin bozuk çıktığını anlatan firma sahibi, Fıstık Computer & Electronics’e garanti kapsamında gönderdikleri bilgisayarlara bin 800 dolar borcu olduğu gerekçesiyle el konulduğunun bildirildiğini ve borç kapatılana kadar teslim edilmeyeceğinin kendilerine iletildiğini belirtti.

“Vatandaşlar dikkat etsin”

Fıstık Computer & Electronics’ın kendilerini bilinçli ve kasıtlı olarak zarara uğratmaya çalıştığını savunan firma sahibi, vatandaşların bu Fıstık Computer & Electronics’ten ürün alırken çok dikkatli olmalarını istedi.

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.