1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALDI KISA SÜRE SONRA YENİDEN TUTUKLANDI
ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALDI KISA SÜRE SONRA YENİDEN TUTUKLANDI

ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALDI KISA SÜRE SONRA YENİDEN TUTUKLANDI

Cezaevinden yeni çıktı

A+A-

Uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından daha önce yargılanarak çeşitli hapislik cezalarına çarptırılan C.C., şartlı tahliye kararıyla serbest kaldıktan kısa bir süre sonra, önceki akşam Narkotik Polisi’nin yaptığı operasyonla A.K isimli şahısla birlikte yine gözaltına alındı.

İki zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve haklarında 3 gün tahkikat amaçlı tutukluluk emri alındı.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı adına hazır bulunan Savcı Cemaliye Usanmaz, polis memuru Mehmet Sevinç’i tanık olarak dinletti.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sevinç, aldıkları ihbar üzerine, önceki akşam, seyir halinde giden bir otomobile operasyon düzenlediklerini kaydetti.

Yapılan arama sonucunda, otomobilin sol koltuk altında yaklaşık 3 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde ve yine içerisinde uyuşturucu olduğu tahmin edilen 189 adet hap bulduklarını ifade eden Sevinç, otomobilde bulunan C.C. ve A. K.’yı gözaltına aldıklarını kaydetti.

İki zanlının da gönüllü ifade verdiğini belirten polis memuru Sevinç, meseleyle bağlantılı bir kişinin arandığını ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Sevinç, bu aşamada zanlıların 3 gün süreyle tahkikat amaçlı tutuklu kalmasını talep etti.

Verilen şahadeti dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlılarla ilgili tahkikatın devam ettiğine bulgu yaptı ve 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.