1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALMIŞTI
ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALMIŞTI

ŞARTLI TAHLİYEYLE SERBEST KALMIŞTI

Şartlı tahliyeyle serbest kalmıştı

A+A-

Gazimağusa’da “Tamarin” isimli hırdavat dükkânına girerek kasadan 60 TL bozuk para çaldığı iddia edilen sabıkalı hırsız 33 yaşındaki İbrahim Lekesiz tutuklandı.

Nöbetçi mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhine üç günlük tutukluluk emri alınan İbrahim Lekesiz’in, bir hırsızlık olayından dolayı tutuklu olarak bulunduğu merkezi cezaevinden 31 Mart tarihinde şartlı tahliye ile serbest kaldığı öğrenildi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Mustafa İldeniz, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Salif Minifoğlu’nu tanık olarak dinletti.

Tanık polis zanlının 16 ve 17 Mayıs tarihilerinde saat 19.30 ve 08.00 arasında Halil Suan’a ait Tamarin isimli hırdavat dükkânına kapalı ancak kilitsiz durumda olan penceresinden girerek kasa içerisindeki 60 TL bozuk parayı çaldığını iddia etti.

Zanlının 17 Mayıs 2014 tarihinde bir bet salonunda tespit edilerek gözaltına alındığına vurgu yapan Salih Minifoğlu, zanlının giydiği ayakkabının izi ile olay yerinde bulunan ayakkabının izinin aynı olduğunu belirtti.

Polis memuru, mahkemeden soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Zanlı İbrahim Lekesiz suçlamayı kabul etmediğini söyledi. İbrahim Lekesiz şartlı tahliye ile serbest kaldığı için bunu riske atıp suç işlemeyeceğini iddia etti.

Yargıç Hasan Dağlı zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.