1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞAŞANLAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
ŞAŞANLAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

ŞAŞANLAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gönyeli'de yaşanan olay sonrası;

A+A-

Çalışma izni iptal edildi

Bir bet ofisten para sirkat ettiği tespit edilerek tutuklanan Galip Şaşanlar, yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi

Gönyeli’de faaliyet gösteren bir bet ofise sabaha karşı girerek, kasadaki paraları sirkat ettiği tespit edilen ve polis tarafından tutuklanan Galip Şaşanlar’la ilgili polis soruşturması tamamlandı. Şaşanlar, yaşadığı bu olay yüzünden çalışma izninin iptal edilmesi nedeniyle, ülkede statüsü bulunmadığı için davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada, polis memuru Kazım Sevinç meseleyle ilgili olguları aktardı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Sevinç, zanlının “dükkan açma”, “sirkat” ve “kasti hasar”  suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Sevinç, zanlının çalıştığı işletme tarafından, çalışma izninin iptal edildiğini, bu nedenle de KKTC’de şu anda kaçak durumda olduğunu söyledi. Sevinç, bu aşamada zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tahkikat memurunun şahadetini dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, meselenin ciddiyetine değindi ve zanlıyı yargılanacağı güne kadar, iki ayı geçememek şartıyla, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.