1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SATANİST ŞOKU!
SATANİST ŞOKU!

SATANİST ŞOKU!

Yunanistan'da satanist şoku

A+A-

Yunanistan, cinayet suçuyla yakalanan ve kendisini satanist olarak tanımlayan 22 yaşındaki Aleksandro Papayergiu’nun tüyler ürpertici itiraflarıyla şoke olmuş durumda.

Geçtiğimiz Paskalya Bayramı’na denk gelen 20 Nisan günü bir kilisenin avlusunda uyuyan 41 yaşındaki bir kadını kafasına şeytanın işareti '666' sayısını kazıdıktan sonra taşla vuraran öldüren Papayergiu, satanistlerin önemli günlerinden sayılan 21 Haziran’da da şeytana ikinci kurbanını sunma planları kurduğunu itiraf etti.

Papayergiu, polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:

“Hazreti İsa’nın göğe yükseldiği günde şeytana bir kurban sunmalıydım.  Şeytanın istediği kurbanı seçmesi için cam parçası ile koluma 666 rakkamını çizdim. Yürümeye başladım. Karşıma parkta uyuyan bir kadın çıktı."
  
Glifada semtindeki cinayetin satanistlerin işi olabileceğinden şüphelenen polis, cinayetin hemen sonrasında sosyal medya sitelerini takibe almıştı. Sahte isimlerle satanistmiş gibi hesaplar açan polis bir süre sonra Papayeorgiu ile temas kurdu. Papayeorgiu “Ben ilk adımı attım. Şeytana ilk kurbanı verdim”  deyince de evine düzenlenen bir operdasyonla  yakalandı.

Papayeorgiu’nun ruhsal sorunları olduğu ve evindeki baskında bir miktar esrar bulunduğu açıklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.