1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATICI ARANIYOR
SATICI ARANIYOR

SATICI ARANIYOR

Satıcı aranıyor

A+A-

Muhammed’in aracında 5, evinde ise 30 gram uyuşturucu bulundu

Melin DOBRAN
Polisin, şüpheli gördüğü Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda duran bir araçta ve zanlıların evlerinde yaptığı aramalarda toplamda 37 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Polis tarafından gözaltına alınan Libyalı Muhammed Tamer ile Sudanlı Amor Muhammed dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru, zanlılar Muhammed Tamer ile Amor Muhammed’in 28 Mayıs 2016 tarihinde, saat 18.40 sıralarında,  Mağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde yol kenarında araç içerisinde şüpheli görülmeleri nedeni ile üzerlerinde ve araç içerisinde yapılan aramada Muhammed Tamer’in kullanımında olan araç içerisinde ve  araçta yolcu olarak bulunan Amar Muhammed’in tasarruflarında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 5 gram ağırlığında madde bulunduğunu söyledi.

Zula yeri pembe çanta çıktı…
Polis, zanlıların tasarrufunda ayrıca içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan elle sarılmış 1 adet sigarada bulunarak emare yapıldığını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturma yapıldığını aktaran polis, Amor Muhammed’in ikametgahında yapılan aramada, ayakkabı dolabında saklı pembe çanta içerisinde yaklaşık olarak 30 gram ağırlığında sentetikcannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, Muhammed Tamer’in ikametgahında yapılan aramada ise sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde bulunduğunu söyledi.

Satın aldıkları şahıs aranıyor
Polis, zanlıların vermiş oldukları gönüllü ifadelerinde konu uyuşturucu maddeyi almış oldukları bir şahıstan bahsettiklerini belirterek konu şahısın arandığını ve emare olarak alınan maddelerin tahlil sonuçlarının yapıla bilmesi için süreye ihtiyaçları olduklarını belirtti. Soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların soruşturmanın selameti açısından 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.