1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATICIYA 2 YIL HAPİS!
SATICIYA 2 YIL HAPİS!

SATICIYA 2 YIL HAPİS!

Filistin’den KKTC’ye göçmen olarak gelen ve uyuşturucu ithali ve satma suçundan yargılanan sanık...

A+A-

Filistin’den KKTC’ye göçmen olarak gelen ve uyuşturucu ithali ve satma suçundan yargılanan sanık Kaied İdrees Yousef Hammoudu, Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti tarafından 2 yıl hapse mahkum edildi.

Abbas ELMAS

Uyuşturucu madde verme suçlaması ile Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Kaied İdrees Yousef Hammoudu hakkındaki dava dün karara bağlanarak Ağır Ceza Heyeti tarafından 2 yıl hapse mahkum edildi.

Başkan Bahar Saner, Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi ve Yargıç Musa Avcıoğlu’ndan oluşan Ağır Ceza Heyeti, dün sanık Hammoudu hakkındaki karaı açıkladı.

Kararı okuyan Yargıç Musa Avcıoğlu, sanığın Ağustos ayı içerisinde 3 şahsa uyuşturucu madde temin ettiği belirtildi.

Avcıoğlu, sanığın Güney’den 160 Euro’ya temin ettiği 20 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin 10 gramını 540 TL’ye, geriye kalan 10 gramını ise 800 TL’ye sattığını kaydetti.

Sanığın söz konusu uyuşturucu maddeyi korku duymadan üzerinde taşıyarak sattığını ağırlaştırıcı unsur olarak göz önünde bulundurduklarını ifade eden Yargıç Avcıoğlu, sanığın filistin’de sıcak bölgeden gelmesinin, ailesinin orada yaşıyor olmasının ve benzer sabıkasının bulunmamasının hafifletici neden olarak dikkate alındığını söyledi.

Yargıç Musa Avcıoğlu, sanık aleyhinde getirilen “Uyuşturucu madde ithali, tasarrufu ve satışı” suçlarından suçlu bulunup mahkum edildiğini kaydederken, sanığın oy birliği ile 2 yıl hapse mahkum edildiğini açıkladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.