1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATICIYA 5 YIL...
SATICIYA 5 YIL...

SATICIYA 5 YIL...

Yaklaşık yarım kilo...

A+A-

 

Lefkoşa’da Ekin 2014 tarihinde aracında yapılan aramada 474 gram 81 miligram eroin türü uyuşturucu madde bulunan zanlı Nedim Sovukkanlı dün Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesi tarafından suçlu bulunup mahkûm oldu.

BU SUÇ YAYGINLAŞIYOR

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Başkan Ömer Güran Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’ın oy birliği ile vermiş olduğu kararı Başkan Ömer Güran okudu. 

Kararda sanık lehine ve aleyhine olan olguları değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Ömer Güran sanığı suçlu bulup mahkûm ettiklerini sanığın işlemiş olduğu suçun küçük olan ülkemize yaygınlaşan ve önüne geçilmekte zorlanan bir suç olduğunu belirtti.

CAYDIRICI CEZA VERİLMELİ

Güran, ülkemizde mahkemelerin önünde olan davaların çoğunluğunu uyuşturucu davalarının oluşturduğunu bu nedenle görüldüğü gibi artmakta olan suçların önüne geçmek için caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan suçlu bulup mahkum ettikleri zanlının tasarrufunda bulunan uyuşturucunun eroin türü uyuşturucu madde olduğunu ve zararlı uyuşturucu madde sınıfında olduğunu belirterek miktarının da yaklaşık yarım kilo olduğunu göz önünde bulundurduklarını ve sanığı 5 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.