1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SATIN ALDIĞI EV KORKU FİLMİNE DÖNDÜ...
SATIN ALDIĞI EV KORKU FİLMİNE DÖNDÜ...

SATIN ALDIĞI EV KORKU FİLMİNE DÖNDÜ...

SATIN ALDIĞI EV KORKU FİLMİNE DÖNDÜ...

A+A-

Rusya'da yeni satın aldığı evine ilk defa giren bir adam hayatının şokunu yaşadı. Banyoda eski kiracının kanlar içinde cesedi yatıyordu

Rusya'nın Novokuznetsk kentinde, internet üzerinden verilen bir ilanla satın aldığı eve ilk defa giren 45 yaşındaki Taras Yermolayev, evin eski kiracısı Dementi Zakharov'un cesediyle karşılaştı.

Daily Mail'in haberine göre, iddiaya göre uyuşturucu satıcısı olan 50 yaşındaki Zakharov'la olaydan bir gün önce buluşan ve evin anahtarlarını alan Yermolayev, ertesi gün yeni evine ilk defa geldiğinden dehşet verici manzarayla karşılaştı.

 

"KORKU FİLMİ GİBİ"

Talihsiz adamın cansız bedeni banyoda bir kan gölünün ortasında duruyordu. Ev sahibi gördüklerini 'korku filmi gibi' olarak nitelerken, 'cesedin yüzünün çekiç benzeri bir cisimle yüzüne vurularak parçalanmış ve tanınmaz halde bulduğunu' ifade etti. Korkunç manzarayı görür görmez polisi aradığını söyleyen Yermolayev, hemen ardından da kendisini tutamayıp mutfaktaki lavaboya istifra ettiğini söyledi.

Zakharov'un bir uyuşturucu satıcısı olduğu ve bu sebeple cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyor. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

 

DEHŞET VERİCİ BİR EV!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.