1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATIR HALA BULUNMADI!
SATIR HALA BULUNMADI!

SATIR HALA BULUNMADI!

İfade vermiyorlar!

A+A-

İçeriye alınmadıkları gerekçesiyle Retro Bar’ın camını çerçevesini kırdığı ileri sürülen Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow hakkındaki soruşturma devam ediyor

Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar isimli iş yerinde, içeriye alınmadıkları gerekçesiyle olay çıkaran ve satırlarla saldıran ve camlara hasar veren Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow hakkındaki soruşturma devam ediyor. Olayda kullanılan satırlar henüz bulunmazken, zanlıların tasarrufunda silah ele geçirildiği açıklandı. Haklarındaki soruşturma devam eden zanlılar dün ek süre talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru YalgıDöşenci, zanlılar Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow’un “Kasti hasar”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Rahatsızlık” suçlarından tutuklandıklarını kaydetti.

Tasarruflarında tabanca da bulundu

Polis, olayın Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar isimli iş yerinde 30 Temmuz tarihinde meydana geldiğini söyledi. Zanlıların bara alınmadıkları gerekçesi ile iş yerinde müşterilerin olduğu esnada satırlarla saldırdıklarını önce vitrin camlarını ardından da iş yerine girerek önlerine geleni kırıp döktüklerini aktaran polis, genişletilen soruşturmada zanlıların tasarrufunda bir adet 7.65 tabanca ve 6 adet canlı mermi bulunduğunu ifade etti.

Polis, tabancanın her hangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının araştırıldığını belirterek, silahın parmak izlerine gönderildiğini açıkladı. Polis, saldırının yapıldığı esnada zanlılarla birlikte iş yeri kamera kayıtlarında bir kişinin daha tespit edildiğini ancak henüz tutuklanmadığını ifade etti.

 

İfade vermiyorlar

Polis, saldırganların olay esnasında kullandıkları satırların henüz bulunmadığını belirterek, olayla ilgili zanlıların henüz ifade vermediklerini, zanlı Mehmet Cihan Çalışkan’ın satırı çöpe attığı yönünde beyanı olduğunu ifade etti. Polis, olayla bağlantılı bir kişinin daha arandığını ve alınması gereken birçok ifadenin olduğunu belirterek, zanlıların 7’şer gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.