1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATIRLA ANNE VE BABASININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ!
SATIRLA ANNE VE BABASININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

SATIRLA ANNE VE BABASININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

SATIRLA ANNE VE BABASININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

A+A-

Gayretköy’de bozulan aracının tamir parasını ödememeleri halinde anne ve babasını ölümle tehdit ederek, satırla üzerlerine yürüyüp darp ettiği iddia edilen O. E, ‘şiddet tehdidi ve darp’ suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

 

Ayşe GÜLER

Gayretköy’de bozulan aracının tamir parasını ödememeleri halinde anne ve babasını ölümle tehdit ederek, satırla üzerlerine yürüyüp darp ettiği iddia edilen O.E mahkemeye çıkarıldı.
‘Şiddet tehdidi ve darp’ suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı aleyhinde 2 gün tutukluluk kararı alındı.


Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Meltem Dündar huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı İbrahim Ruso ve zanlı hazır bulundu. Savcı Ruso, polis memuru İbrahim Güleç’i mahkemede tanık olarak dinletti. Meseleyle ilgili polis memuru Güleç, yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı. Güleç, zanlı O.E’nin ‘şiddet tehdidi ve darp’ suçlarından methalder olduğunu belirtti. Zanlının 24 Temmuz tarihinde Gayretköy’de halasının ikametgahında annesi N. E ve babası A.E’ye arızalı bulunan aracının tamir parasını ödememeleri halinde ölümle tehdit ettiğini söyleyen Güleç, toplam uzunluğu 32 cm olan satırı havaya kaldırıp, anne ve babasının üzerine yürüyerek darp ettiğini ifade etti. Güleç, meselenin yeni başladığını dile getirerek, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Şiddet amaçlı kullanmadım, psikolojik rahatsızlığım var”


Mahkemede söz alan zanlı, satırı şiddet amaçlı kullanmadığını, psikolojik rahatsızlığının bulunduğunu belirtti. Zanlı, şunları şöyledi: “Daha önce de başka bir meseleden Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüm. Ancak kendi isteğimle iyi olduğuma inandığım için oradan ayrıldım. Şimdi iyiyim”

2 gün tutukluluk


Mahkemede aktarılan olgular ışığında Yargıç Meltem Dündar, zanlının 10 gün önce benzer bir suç işlediğine değindi. Yargıç Dündar, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilen zanlının, tedavisini yarım bırakarak hastaneden ayrıldığını işaret etti. Zanlının, tahkikat selameti açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir veren Dündar, zanlının ayrıca sağlık kontrolünden geçirilmesini emretti.

YeniDüzen

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.